MENIU

S-a dat startul ofertelor de Revelion la malul mării – prețuri pentru toate buzunarele

Sursa foto: Pixabay

Hotelierii de la malul mării le-au luat-o înainte celor de la munte și au lansat deja ofertele pentru Revelion. Nu pot atrage turiștii cu peisajele cu brazi înzăpeziți, dar promit petreceri tematice și tratamente SPA. Și meniurile cu fructe de mare vor fi în cap de listă pentru trecerea dintre ani. Totodată, aceștia spun că țin cont de criză și au mai coborât din prețuri ca să atragă clienții. 

Hotelierii se pregătesc intens pentru spectacolul sărbătorilor de iarnă și trecerea în noul an. Administratorii hotelurilor de 4 stele au vândut deja aproape jumătate din pachetele pentru sărbătorile de iarnă și se așteaptă chiar să epuizeze locurile disponibile.

„Pentru noaptea dintre ani am pregătit pachete ce pornesc de la 3 nopți, prețul de 2.030 de lei, pachet, camera dubla standard cu all-inclusive sau de 4 nopți cu prețuri ce pornesc de la 2.670 de lei. S-au vândut 50% din pachete, deci numărul locurilor disponibile este limitat”, a precizat Elena Drăghici, șef recepție.

În Mamaia, hotelurile de lux care rămân deschise iarna așteaptă oaspeți de Revelion. Prețurile la astfel de hoteluri încep de la 1.600 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare cu mic dejun și cină festivă. Pe lângă acestea, oaspeții vor avea parte și de răsfăț la SPA.

„Sunt chiar foarte drăguțe terapiile pentru doamne, este un masaj cu mișcări Lomi-Lomi efectuat cu ulei de ciocolată, iar pentru domni, un masaj relaxant al tălpilor”, a spus Costina Ciorbaru, manager hotel.

Oferte sunt, însă, pentru toate buzunarele.

De pe litoral nu lipsesc nici ofertele de Crăciun. Pentru cei care s-au săturat să-l petreacă la cabană, prețurile la cazare încep de la 1.200 de lei de persoană pentru trei nopți. 

Mai multe articole despre:
revelion oferte revelion