MENIU

S-au dus la festival să distreze, dar le-a lovit nenorocirea! Trei fete au căzut dintr-un carusel!

Accident teribil, aseară, la Festivalul Berii din Mediaș. Trei persoane au fost rănite după ce au căzut dintr-un carusel.

Trei tinere au fost preluate de ambulanţe vineri seara de la Festivalul berii din Mediaş, după ce au căzut dintr-un carusel, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Caruselul, cu brațe de caracatiță, s-a defectat în timp ce se învârtea plin cu oameni. Potrivit unui martor, accidentul ar fi fost provocat de ruperea unui furtun de presiune, care a dus la coborârea brutală a brațelor caruselului.

Ora de Sibiu relatează că două tinere în vârstă de 15 ani şi o alta de 16 ani au căzut şi s-au ales cu contuzii toracice, dureri lombare şi alte traumatisme minore. Una dintre fete nu se mai putea mișca și a fost preluată de un echipaj de la SMURD.

Şi celelalte două victime au ajuns la spital. Din primele informatii se pare ca a fost vorba de o defecţiune tehnică care a impiedicat franarea completă a caruselului, la terminarea programului. Poliţia a declanşat o anchetă.

Cele trei fete au suferit contuzii toracice şi traumatisme minore, ele fiind conştiente.

 
Mai multe articole despre:
festival Mediaş Festivalul Berii