MENIU

S-a uitat la televizor timp de 94 de ore. Ce a păţit bărbatul, după cele patru zile

Toţi am fost, la un moment dat, atât de fascinaţi de un serial încât nu puteam să nu urmărim încă un episod, şi încă unul... Alejandro ‘AJ’ Fragoso a dus pasiunea la nivel de performanţă mondială. El a fost înregistrat în Cartea Recordurilor, depăşind, vineri, recordul anterior, de 92 de ore.

AJ, din Brooklin, New York, a început sesiunea de vizionare vineri, alături de alţi concurenţi, în cadrul unui eveniment organizat de o firma de software multimedia, CyberLink. Marţi dimineaţă, el era singurul care se mai află în faţă ecranului, după ce a urmărit sezoane întregi din Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm, Battlestar Galactică sau Bob’s Burgers.

La final, bărbatul a recunoscut că experienţă l-a afectat atât psihic cât şi fizic. El a fost monitorizat în permanentă de un doctor şi, la finalul maratonului, prezenţa simptome că puls accelerat, halucinaţii şi episoade scurte de somn cu ochii deschişi, scrie kanald.ro.

AJ se poate consideră norocos. În 2014, mai mulţi bărbaţi din China au murit după ce au stat treji mai multe nopţi pentru a urmări meciurile de fotbal de la Cupa Mondială.