MENIU

S-a temut să se aşeze lângă o femeie musulmană în avion. N-ai să crezi ce a urmat!

S-a urcat în avion și a văzut că trebuie să stea așezată alături de o femeie musulmană. Femeia a refuzat categoric, mai ales după ce a văzut mesajul pe care-l scria Jiva Akbor. Iată ce a urmat!

Jiva Akbor călătorea din Glasgow, Irlanda către Malaga, Spania când a avut parte de un incident neplăcut pe care l-a transformat, apoi, într-o oportunitate.

Tânăra îi scria un sms unui prieten, în care îi spunea cât de rău îi pare că i s-a stricat maşina. Mesajul trimis, care se traducea prin “sper ca Allah să vă facă ziua mai bună”, a speriat-o pe pasagera care se pregătea să se aşeze lângă Jiva – o femeie din Irlanda, pe nume Beverly, care călătorea împreună cu fiul său.

În momentul în care Beverley a văzut mesajul, a intrat în panică şi a refuzat să se aşeze pe scaun. Dar tânăra Jiva Akbor a reușit să o liniștească în doar 15 minute, explicându-i că ”Allah” înseamnă ”Dumnezeu” în limba arabă, și au discutat apoi despre convingerile lor religioase pe tot parcursul zborului de 45 de minute, scrie Unica.ro.

“După 15 minute de conversaţie, am simţit că se calmează şi că acceptă ceea ce îi spun. I-am atins mâna şi am asigurat-o că nu reprezint o ameninţare. I-am spus că eu cred în Dumnezeu şi îl menţionez în conversaţiile mele drept Allah”, a povestit Jiva pe pagina ei personală de Facebook.

“În cele 20 de minute de zbor rămase, am încurajat-o să îmi pună orice întrebare şi i-am promis că voi răspunde cât de bine pot, dar Beverly îmi tot repeta cât de rău îi pare”, a adăugat tânăra musulmană.

În mod neașteptat, cele două femei au format o prietenie strânsă după zborul care a pornit ciudat. Ele au făcut schimb de numere de telefon şi vorbesc frecvent.

Mai multe articole despre:
avion Allah musulmană Jiva Akbor