MENIU

S-a sinucis sau nu? REZULTATELE autopsiei asistentei care a murit într-un spital din Franța

<p>Simona Zăhan</p>

Medicii legisti au facut lumina in cazul asistentei medicale Simona Zahan, gasita fara suflare intr-un spital din Franta. Dupa ce s-a speculat ca romanca s-ar fi sinucis, specialistii au ajuns la concluzii uluitoare!

Plecata in urma cu patru ani intr-un oras din centrul Frantei sa lucreze la un spital de prestigiu, ca medic anestezist, Simona Zahan (37 de ani) spera ca tot chinul indurat de ea este menit sa-i asigure un viitor mai bun baietelului ei, ramas in grija tatalui, in Romania. In luna martie a acestui an ea a fost gasita fara suflare, intr-unul dintre saloane, cu o seringa langa ea, scrie Cancan.ro.

Toata lumea s-a gandit ca Simona s-ar fi sinucis, iar la cateva zile dupa tragedie declaratiile colegilor ai au schimbat radical cursul anchetei.

Ei s-au decis sa vorbeasca despre volumul de munca absolut inuman pe care trebuiau sa-l indure zi de zi, fapt ce ar fi determinat si epuizarea asistentei romance… pana la moarte.


Mai mult, in momentul mortii Simonei, opinia publica din Franta urmarea cu interes rezultatele unui studiu absolut ingrijorator care avertiza ca medicii anestezisti sunt cei mai predispusi gesturilor suicidale.