MENIU

S-a inspirat dintr-un film: ce a descoperit un pescar spaniol, pe plajă. Trecuseră trei ani

Un pescar din Spania a avut parte de una dintre cele mai extraordinare întâmplări, atunci când a găsit în Ocean o sticlă cu un mesaj în ea. Curios, tânărul a citit mesajul şi....i-a răspuns expeditorului.

Unul dintre cele mai romantice gesturi a făcut-o să viseze pe o adolescentă de 14 ani care a decis să trimită un mesaj într-o sticlă în Ocean.

Tarra a scris un mesaj, l-a introdus în zece sticle şi le-a aruncat în Ocean, în timpul unei vizite la mătuşa sa, în statul american Maine. Fata şi-a scris şi numele şi datele de contact.

"Am crezut că ar putea exista o mică posibilitate ca cineva să le găsească, dar a fost un experiment amuzant. Nu cred că mă aşteptam la ceva atât de important", povesteşte fata, explicând că au trecut 3 ani până când una dintre sticle a fost găsită de cineva, scrie ABC News. 

Tânărul pescar spaniol i-a spus Terrei că este din Ţara Bascilor şi că se afla cu fratele său şi cu prietenii la pescuit atunci când a găsit sticla, la mai bine de 5200 de km de locul de unde fusese aruncată şi că are de gând să pună şi el un mesaj în sticlă şi să o arunce în mare, cu speranţa că cineva le va răspunde amândurora.

Mai multe articole despre:
pescar sticlă mesaj în sticlă