MENIU

S-a descoperit o nouă dietă: ce reguli bizare are. Îi ajută pe cei care mănâncă în faţa TV-ului

O dietă ciudată, poate să fie mereu o alternativă intereseanta. În încercarea de a fi mereu perfecte, femeile găsesc tot timpul soluţii noi, aşa că a apărut o dietă cu un concept destul de neobişnuit, dar care da rezultate garantate: la masă de seară poţi mânca orice dar numai dacă poate fi mâncat doar cu furculiţa.

Mesele de dimineaţă şi de la prânz trebuie să fie foarte hrănitoare şi să procure majoritatea elementelor nutritive, caloriile fiind eliminate datorită activităţilor zilnice. În plus, mâncând destul de mult pe durata zilei, la cină nu vei mai avea o poftă de mâncare prea mare.

Dietă cu furculiţa spune că doar prin folosirea acestui instrument îţi va fi greu să mănânci alimente care sunt bogate în grăsimi, precum carnea sau alte produse animale. În plus, alimentele mâncate cu mâna, cum ar fi pizza, hamburgerii, nucile sau pâinea sunt excluse. În acest fel, dietă nu este una de moment, ci devine mai mult un stil de viaţă.

Există două variante ale dietei, una strictă şi una mai permisivă. Cea strictă interzice cu desăvârşire folosirea cuţitelor,  în timp ce aceea mai permisivă acceptă cuţitul. Regulă strictă spună că nu ai voie să pui în farfurie ceva ce a fost tăiat înainte sau care trebuie tăiat pentru a fi mâncat. Cea permisivă acceptă folosirea cuţitului dar numai pentru tăiat, nu şi pentru întins pe pâine. evident că dacă te străduieşti vei putea mânca orice cu frurculita. Nu această este ideea, ci să mănânci elegant, doar cu furculiţa!

Este cert că la cină vei consumă doar legume şi alte alimente sărace în calorii şi sănătoase. Dietă cu furculiţa este foarte utilă mai ales celor care mănâncă în faţă calculatorului. Practic nu vei avea foarte multe alternative, şi vei mânca alimente sănătoase.

Sursa: femeia.ro.