MENIU

S-a deschis primul hotel din lume în care dormi sub stele - GALERIE FOTO

 Din dorința de a-i ajuta pe oameni să savureze adevărata energie a naturii, doi frați artiști elvețieni pe nume Frank și Patrick Riklin au deschis primul hotel open air. Entitatea, care nu poate fi numită clădire, e lipsită de pereți și camere de baie, conținând doar un dormitor improvizat și suflul viu al naturii.

Null Stern Hotel – așa se numește hotelul proaspăt deschis în Alpii elvețieni, la altitudinea de 1970 de metri deasupra nivelului mării, într-o liniște absolută! Pentru că este open air și nu oferă întregul pachet de servicii hoteliere, hotelul nu poate fi categorisit după stele, cert este că pentru o noapte petrecută într-un dormitor în aer liber, clienții trebuie să plătească exact 260 de dolari.

Deși obțin doar un pat, clienților cazați aici le este servită mâncare și băutură, iar întrucât depinde direct de condițiile meteo, Null Stern Hotel promite să funcționeze până toamna.

Mulți ar putea spune că acest hotel a fost creat cu scopuri terapeutice. Aflându-te aici, nimerești într-un spațiu rupt parcă din Rai, fiind înconjurat de munți în toate direcțiile.

sursa

Mai multe articole despre:
0 hotel Alpi null stern hotel