MENIU

S-a căsătorit în rochia de mireasă, pe patul de spital. A murit câteva ore mai târziu

O femeie din Statele Unite a impresionat până la lacrimi o lume întreagă, când s-a măritat, înainte de Crăciun, pe patul de spital, îmbrăcată în rochia de mireasă, pentru ca doar câteva ore mai târziu să moară din cauza cancerului. Galeria Foto.

Heather Mosher este o tânără care a suferit de cancer la sân. Povestea ei este cu atât mai dramatică cu cât ea a fost cerută de soţie chiar în ziua în care a aflat despre groaznica boală. Timp de câteva luni, a încercat toate tratamentele posibile, dar fără succes. Soţul i-a spus că-şi vor duce planul la bun sfârşit şi că se vor căsători chiar şi în spital. Doctorii i-au spus logodnicului că femeia nu mai rezistă mult timp, astfel că nunta a avut loc cu 2 zile înainte de Crăciun.

Heather Mosher s-a îmbrăcat în rochia de mireasă şi a încercat să rămână. vesela. Rezerva de spital s-a umplut de rudele celor doi. Toată lumea plângea. Mirii s-au căsătorit, dar trista veste a venit câteva ore mai târziu. Femea a murit din cauza cancerului la sân, dar împăcată cu gândul că a reuşit să devină soţia bărbatului pe care îl iubea.

Povestea celor doi în imagini, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
nuntă mireasa cancer