MENIU

S-a ascuns goală sub pat pentru a-i face viitorului soţ o surpriză. Când ușa s-a deschis, a înghețat

<p>Surpriza cu amanta</p>
<p>Natasha Jefferson</p>
<p>Natasha Jefferson</p>
<p>Surpriza cu amanta</p>

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie era atât de convinsă că bărbatul pe care-l cunoscuse într-un concediu este alesul ei, încât a răspuns afirmativ cererii lui în căsătorie.

Natasha Jefferson i-a spus viitorului soț că va dormi la o prietenă peste noapte, dar plănuise să-i facă acestuia o surpriză.

Tânăra l-a așteptat în apartamentul în care locuiau împreună și, când a auzit cheia în ușă, s-a dezbrăcat complet și s-a ascuns sub pat. Natasha credea că va urma o noapte de neuitat, pentru care pregătise și șampanie. Așa a și fost, dar într-un sens în care nu se aștepta, potrivit The Sun.

Partenerul ei de viață s-a întors acasă, dar nu singur, ci însoțit de o femeie. Tânăra a văzut că pe ușa camerei intră două perechi de picioare.

Cei doi au început să se sărute, să vorbească murdar și să se atingă chiar pe patul sub care se afla femeia. Când totul a devenit prea intens, Natasha a ieșit din ascunzătoare și a declanșat un scandal monstru. S-a despărțit de bărbatul infidel, dar a rămas cu traume în urma experienței neplăcute.

Mai multe articole despre:
0 Pat amantă iubita