MENIU

S-a aflat cel mai mare secret al fiului Vioricăi Dăncilă

Ziarul Libertatea a aflat că fiul acesteia, Victor, a fost adoptat în urmă cu 29 de ani din sânul unei familii sărace din Teleorman. 

Ziariștii de la Libertatea au mers să cunoască familia la care se face referință, cea care a și confirmat de altfel informația.

Floarea Trocan își amintește că „am mers împreună cu doamna Dăncilă la Primăria comunei Siliștea și am semnat încuviințarea înfierii. Cu hârtia aceea, doamna s-a dus la Videle și a făcut actele. Iar primul certificat de naștere a fost pe numele Victor Florin Dăncilă”. „În a șaptea zi de la naștere, doamna Dăncilă a venit și a luat copilul de la maternitatea Videle”, încheie Floarea povestea. Băiatul abia născut devine „Victor Florin”, nume dat de Viorica Dăncilă. „Soțul meu, tatăl băiatului, n-a aflat niciodată că l-am dat. Era grav bolnav, internat în spital și mă întreba mereu unde e, îi ziceam că e prea mic. Soțul a murit în martie 1990, fără să-l vadă vreodată”, Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă.

Ajuns în familia Dăncilă, destinul lui Victor se schimbă. Ajunge într-un bloc la Videle, un cu totul alt confort decât cel care îl aștepta în casa mică din Butești. „Victor a fost crescut mult de Marieta, mama Vioricăi, și de sora acesteia, Maria Dedu, căreia băiatul îi spunea «mama». Victor știa că e adoptat. Atât în familie, cât și la școală nu era un secret că venea din familia Malancu, din Butești”, povestește o rudă din familia Dăncilă. Povestea celor rămași e complet diferită. Ei intră în categoria celor care, în 29 de ani scurși din ianuarie 1990, nu și-au îmbunătățit, în țară, șansele la o viață bună. Întreaga poveste o puteți citi pe libertatea.ro.

Mai multe articole despre:
Viorica Dăncilă Viorica Dăncilă fiu