MENIU

Rușii sunt în contact cu o civilizație extraterestră. Cine aruncă bomba în enigma secolului

Rusia si contactele extraterestre

Rusia ar fi reușit să intre în contact cu o civilizație extraterestră încă din vremea sovieticilor, iar această legătură este păstrată și în zilele noastre, susțin foști generali din armata URSS.

Controversata problemă a existenţei extratereştrilor se pare că este pe cale să fie lămurită de către cercetătorii ruşi. Potrivit jurnaliştilor de la pravda.ru, care susţin că au vorbit cu un fost ofiţer din cadrul Ministerului de Interne dar şi cu un general din fostul KGB, Rusia ar fi intrat în contact cu extratereştrii încă din timpul URSS-ului.

Alexey Savin, locotenent-general în rezervă, doctor şi membru al Academiei de Ştiinţe Naturale, ar fi luat parte la un experiment în care se urmărea descoperirea tuturor posibilităţilor minţii umane, accentul căzând pe facultăţile paranormale pe care unii dintre semenii noştri le deţin.

PROMOTIE LA eMAG! OFERTELE POT FI GASITE AICI!!!

Surpriza a fost însă uriaşă când şase dintre participanţii la cercetare au reuşit să intre în contact fizic cu extratereştrii, în timp ce doi au ajuns chiar pe o navă a acestora.

Reticenţi în privinţa unei posibile colaborări cu o rasă inferioară, capabilă de acţiuni prosteşti, extratereştrii au fost totuşi de acord să ajute la tratarea unor boli.

„Noi putem să ne facem rău prin acţiunile noastre prosteşti, astfel că ne păzesc", a spus generalul Alexey Savin, care a precizat că experimentul a fost repetat cu succes în urmă cu câțiva ani.

Vasili Ieremenko, general maior si profesor emerit al Academiei de Securitate, Aparare si Aplicarea Legii, a fost primul care s-a adresat presei pe aceasta tema. Pe vremea sovietica, era ofiter KGB si superviza tehnologia in aeronautica.

„Am invatat cum sa chemam aceste OZN-uri in Vladimirovka. Era de ajuns sa facem miscari masive de trupe si sa transportam echipamente. In astfel de cazuri, apareau 100%. Dupa sase luni de testari s-au tras trei concluzii: ca stiinta moderna nu poate identifica acest fenomen, ca s-ar putea sa fi fost echipament sofisticat de recunoastere apartinand SUA sau Japoniei si, trei, ca ar putea fi un impact al unei civilizatii extraterestre", a declarat Ieremenko.

Generalul Alexei Savin vine si completeaza marturia lui Ieremenko. Anume ca, „ademenirea" OZN-urilor a facut parte din experimentul unitatii speciale 10003. Primele experimente au avut ca obiectiv descoperirea unor metode de a imbunatati activitatea creierului, in anumite circumstante. Consiliul Stiintific legat de acest program a fost condus de academician Natalia Bektereva, care, pana la moartea ei, a fost directorul stiintific al Institutului de cercetare a creierului uman.

„In cadrul cercetarilor am ajuns la concluzia ca omul este un sistem energo-informational, care capteaza informatii din afara cognoscibilului", spune generalul Savin. Pentru a identifica aceste „surse externe", s-au creat trei grupuri, unul de cercetatori, al doilea de militari si al treilea de... femei!

Acest al treilea grup a facut cele mai multe descoperiri in domeniu, dezvoltand capacitati extrasenzoriale deosebite, potrivit enational.ro. Sefii au cerut contactarea unor civilizatii extraterestre.

„Si am reusit. Am dezvoltat o metoda bazata pe activitatea creierului. Mai bine zis, am reusit sa aducem creierul pe o anumita frecventa, care i-a permis sa fie pe aceeasi lungime de unda cu o civilizatie extraterestra", a explicat Savin.

Mai multe articole despre:
Rusia extratereştrii