MENIU

Românul care a uimit SUA cu fotografiile lui, proiect inedit: transformă vedetele în oamenii străzii

Fotograful Horia Manolache, devenit celebru în SUA datorită unui proiect fotografic inedit dedicat oamenilor străzii, uimește din nou, de această dată cu o inițiativă prin care să ajute la reintegrarea românilor fără adăpost în societate.

Tânărul a fotografiat mai multe persoane publice, printre care Adrian Despot și Amalia Enache, în chip de cerșetori, pentru a sublinia titlul demersului, 'Puteam să fiu eu', scrie adevarul.ro.

"«Puteam să fiu eu. Viața din sens opus!» nu este despre regret, despre ce-ar fi putut să fie rău și n-a fost, ce-ar fi putut să fie bine și nu e. Nu e despre decizii ireversibile și irevocabile, nu e despre ce-aș face dacă aș da timpul înapoi. E despre ce putem face acum și aici pentru a le schimba viața în bine. E și despre puterea prezentului, despre asumarea deciziilor. E despre conștientizarea faptului că în orice moment viața nu doar că ți se poate schimba, ci că ți se schimnă. Ne propunem să strângem bani pentru a le oferi oamenilor străzii nu doar o masă pe ziua de azi, nu haine și un loc unde să doarmă. Ci un viitor mai bun. Nu doar o pâine, ci o zi de mâine! Ne propunem în primul rând să îi ajutăm să își găsească un job, un sens, ne propunem să-i reintegrăm în societate! Ajută-ne și tu!", a scris echipa pe site-ul dedicat proiectului.