MENIU

Românul Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au câştigat America's Got Talent. Sceneta care le-a adus 1 milion de euro!

Foto: PROFIMEDIA

Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au câştigat America’s Got Talent, cel mai mare concurs de talente din lume. Adrian Stoica a câștigat, așadar, premiul de 1 milion de dolari și șansa de a avea propriul spectacol în Las Vegas. Jurații America’s Got Talent au fost impresionați până la lacrimi de momentul susținut în competiție de Adrian Stoica și Huriccane!

După performanța obținută de Ana-Maria Mărgean, un alt român face spectacol pe scena de la Americas Got Talent. Este vorba despre Adrian Stoica, dresorul de câini care a impresionat și pe scena talentelor din România, în sezonul 12 și a câștigat premiul de 1 milion de dolari.

Adrian Stoica, datorită partenerului său de scenă, căţeluşul rasa Border Collie pe nume Hurricane (Uragan), a câştigat trofeul competiţiei şi un cec în valoare de 1.000.000 de dolari. 

Adrian Stoica a fost unul dintre cele 11 numere de top ale sezonului 18, care au concurat pentru premiul de 1 milion de dolari și șansa de a avea un spectacol în Las Vegas. Dresorul de câini a participat alături de cățelușa sa, Hurricane. Concurentul a dedicat momentul său de pe scenă lui Rory, patruped care a murit. Dresorul a mărturist că visul său este să facă un musical alături de câinele său. 

Adrian Stoica are 45 de ani și s-a născut la Brașov, însă locuiește de mai bine de două decenii în Italia. Talentul lui este de a comunica cu câinii și spune că pentru el este ca și cum ar vorbi cu un om. 

Citește continuarea pe viva.ro

Mai multe articole despre:
roman caine america got talent