MENIU

Romanița Iovan a făcut parastasul lui Adrian Iovan. Imagini emoționante

Au trecut patru ani de când Romaniţa Iovan şi-a pierdut fostul soţ în accidentul aviatic din Apuseni. Creatoarea de modă a fost în Apuseni, unde a făcut parastasul.

"Am ajuns acasa. Dincolo de suferinta si tristete, de neputinta si resentimente, ramane omenia si daruirea motilor, acestor suflete minunate care ne inconjoara cu dragostea si caldura lor, de fiecare data. Multumim horenilor si soarelui care apare de cate ori urcam muntele!", a scris Romanița Iovan pe Facebook. 

Romaniţa Iovan a postat multe fotografii din Apuseni şi a transmis totodată mesaje încărcate de emoţie. 

 „Viaţă este grea. Nu răsfaţă pe nimeni. Iar, pentru fiecare mângâiere, îţi dă zece lovituri. Dar când consideraţi că aţi găsit adevărul, fiţi atât de hotărâţi, încât să mergeţi până la capăt.” a mai scris Romaniţa Iovan pe facebook.

Circa 100 de persoane au urcat sâmbătă, 20 ianuarie, pe masivul Petreasa din Munţii Apuseni pentru a participa la parastasul organizat de Romaniţa Iovan în memoria fostului său soţ, Adrian Iovan, şi a studentei Aura Ion, decedaţi în accidentul aviatic de acum 4 ani.

Romaniţa Iovan a venit pe munte împreună cu fiul lor Albert. Participanţii, rude şi apropiaţi ai lui Adrian Iovan, dar şi foarte mulţi localnici, au urcat, sâmbătă, pe Vârful Petreasa, în locul unde, în 20 ianuarie 2014, a avut loc accidentul aviatic în urma căruia au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, iar copilotul şi patru medici au fost răniţi.Unul dintre participanţi, fostul primar din Horea, Corneliu Olar, în prezent deputat, a declarat pentru news.ro, că la parastasul de pe Vârful Petreasa au fost aproape 100 de persoane, care au fost nevoite să urce o bună bucată din drum pe jos, prin zăpadă, pentru că utilajele de deszăpezire nu au putut deschide acea porţiune de drum.


Mai multe articole despre:
Adrian Iovan parastas Romaniţa Iovan