MENIU

Românii, tot mai împovărați, viață bună la BNR: Milioane de euro, cheltuite pe fructe de mare, cașcaval și carne

Banca Națională a României

Banca Națională a României a cheltuit sume uriașe pe fructe de mare, cașcaval, șervețele umede și carne proaspătă. Numai în luna august, BNR a cumpărat pentru angajați carne proaspătă de un milion de euro și a șters geamuri de 150 de mii de euro! 

Potrivit strictsecret.ro, Banca Național a României a achiziționat în luna august a anului trecut carne proaspătă și produse din carne în valoare de 4 milioane de lei, dar și brânză și cașcaval de peste 300 de mii de lei și chiar apă plată și carbogazoasă în valoare de aproape 1 milion de lei. 

Ulterior în luna septembrie a anului trecut, instituția a scos din buzunar peste 1 milion de lei pentru pește, fructe de mare, preparate din pește, dar și legume proaspete și congelate și peste 800 de mii de lei pentru brânză și cașcaval. 

Milioane de euro din fondurile instituției s-au dus pentru servicii precum cele hoteliere sau de transport, pentru care BNR a investit peste 7,5 milioane de lei, dar și servicii de curățare sau spălare a ferestrelor, pentru care banca a plătit peste 600 de mii de lei sau modernizarea grupurilor sanitare, pentru acre s-au dus din fondurile instituției peste 7 milioane de lei. 

Mai multe articole despre:
bnr cheltuieli bnr banca nationala a romaniei