MENIU

Românii sunt ÎNNEBUNIȚI după „chinezăriile“ acestei companii! Cât de mult AU CUMPĂRAT în 2014

Lenovo a anunțat oficial și în România preluarea diviziei de servere de la IBM, după ce în trecut a preluat divizia de computere. Compania a comunicat și câte telefoane a vândut în România în 2014.

Lenovo a preluat oficial divizia de servere IBM, și-a mărit echipa din România cu 150 de ingineri și în 2014 a reușit să vândă aproximativ 60.000 de smartphone-uri în ultimele șase luni ale anului. Aurel Nețin, directorul general Lenovo România, nu a specificat ponderea pentru vânzări prin operator și prin retail, dar a comunicat că în 2015 speră ca cifra să crească la 100.000 de unități vândute.

Dacă știi Lenovo mai bine drept producător de laptopuri și PC-uri, trebuie menționat că este cel mai de succes producător în această categorie de produse electronice. În România, Lenovo este pe locul întâi ca producător de computere, având o cotă de piață de aproximativ 25-30%, dar datele nu sunt finale. Mergând spre era PC+, Aurel Nețin a mai spus că în ciuda vânzărilor bune de smartphone-uri, pe tablete acestea sunt încă mici, lupta dându-se între branduri locale și la prețuri mici.

Află de la Playtech totul despre Lenovo

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
telefon IBM Lenovo smartphone Android