MENIU

Românii îşi vor ţara înapoi: "Numai uniți putem scăpa de dictatura clară a lui Dragnea"

Românii îşi vor ţara înapoi: "Numai uniți putem scăpa de dictatura clară a lui Dragnea"

Românii vor să se întoarcă acasă! Mitingul diasporei anunțat pe 10 august strânge din ce în ce mai mulți doritori. Realitatea TV a creat o adresă de mail unde puteţi trimite mesaje, opinii sau sesizări, românipentruromânia@realitatea.net. 

@Am luat în mod special biletul de avion pentru data de 9 august, cu retur peste 2 zile și cu speranța să nu se "mute" data mitingului! Am ajuns să mă "retrag" la pensie, spre marea uimire a tuturor prietenilor elvețieni, într-o altă țară decât a mea... Oare de ce? Cred că orice comentariu este de prisos!", a transmis o doamnă care a emigrat în Elveția încă din anii 80.

"De 6 ani lucrez în Suedia, totul e bine aici, dar îmi iubesc țara enorm și vreau, din tot sufletul, să mă reîntorc acasă! Pe 10-11 august voi fi în piața Victoriei!", spune un tânăr care încă are încredere în România.

"Cum am organizat din timp campania din Londra din 2014, pentru domnul Iohannis, cred că vom avea mai mare succes dacă ne vom pregăti mai din timp pentru protestul din 10 august. Am o mare rugăminte la dumneavoastră... Să continuați să promovați acest protest! Mulțumim mult!", ne-a scris un tânăr emigrat în Marea Britanie.

Și românii din Italia își vor țara înapoi. O doamnă, care locuiește de mai bine de 15 ani în Milano, ne-a scris că "trebuie să demonstrăm numaidecât în Piața Victoriei, să arătăm că nu venim pentru o sticlă de bere și doi mici. Numai uniți putem scăpa de dictatura clară a lui Dragnea".

"Este momentul să arătăm unei minorităţi politice (6,5 milioane voturi Iohannis, 3 mil. voturi nişte nesimţiţi, PSD) că ROMÂNIA nu-i la cheremul lor, majoritatea din PSD o adunătură de inculţi şi hoţi. Mă rog să realizăm mişcarea din 10 AUGUST, să reuşească", scrie un alt cititor.

Realitatea TV a creat o adresă de mail pe care puteţi trimite mesaje, opinii sau sesizări, românipentruromânia@realitatea.net.

Protest cu un milion de români din Diaspora la București, pe 10 august. Mesajul devenit viral

Mai multe articole despre:
protest diaspora