MENIU

România nu a transmis încă documentele pentru extrădarea lui Arsene - Baronul PSD este arestat la domiciliu în Italia

Ionel Arsene

Birocrația din România întârzie extrădarea lui Ionel Arsene. Documentele necesare nu au ajuns încă în Italia, ceea ce înseamnă că fostul baron nu își va ispăși prea curând pedeapsa într-un penitenciar din țara noastră.

Autoritățile din Italia nu au primit documentele necesare pentru extrădarea lui Arsene în România. Este vorba despre o solicitare a României către Ministerul de Justiție din Italia.

Reamintim că Ionel Arsene - președintele Consiliului Județean Neamț a fost plasat în arest la domiciliu de către magistrații italieni. Arsene este condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare în România.

Ionel Arsene s-a predat la poliția din Bari în urmă cu două zile. El a fost la scurt timp plasat în arest la domiciliu, însă nu se știe încă unde va sta având în vedere că s-a predat în Bari și are locuință în Brescia.

Șeful Consiliului Județean Neamț s-a predat alături de avocații săi, unul dintre apărători fiind chiar avocatul Alinei Bica. El fusese dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

Mai multe articole despre:
arsene arest domiciliu italia extradare