MENIU

România 2019. Rovana Plumb, mesaj despre violențele de la miting - VIDEO

<p>Rovana Plumb&nbsp;</p>

Rovanei Plumb îi e frică de violențe la mitingul pe care PSD îl organizează astăzi la Târgoviște. Candidatul PSD la europarlamentare a declarat seara trecută în emisiunea România 2019, moderată de Cozmin Gușă, că se așteaptă la orice din partea manifestanților după ce a trecut prin episoade violente la Iași și Galați. 

Întrebată de Cozmin Gușă, "ce speranțe aveți voi de la acest ultim mare miting al PSD pentru ca într-un mod inspirat l-ați anulat pe cel de la București, cred ca v-ar fi creat multe probleme", Rovana Plumb a declarat: "violența verbală, sigur că s-au văzut și scene de violență fizică, dar violența verbală, nu mă așteptam ca după 30 de ani de democratie. ... Ne-a urmărit gruparea de gherila peste tot. Am văzut mai multe persoane care nu fac altceva decât să țipe să urle au urlat, au dat cu pumnii". 

Plumb a mai spus că: "cred că aceste violențe ar trebui stopate, eram la Realitatea, am facut un apel la adversarii nostri politici să stopeze aceste violențe"

Cozmin Gușă a mai precizat că: "ne uitam la miting, speram să fie fără violențe și vă dorim mult succes!"

Rovana Plumb a făcut și un pronostic pentru alegerile europarlamentare.

44.50 noi ne bazam pe votul romanilor, pe increderea pe care ne-o vor da, pe forța de a trimite cel puțin 14 europarlamentari, asta înseamna 35%, cred că și mai mult.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Rovana Plumb romania 2019