MENIU

Românca ucisă de rechin în Egipt. Tatăl femeii: Până în ultima clipă am sperat să nu fie ea. A prins ultimul bilet pentru excursie

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt a făcut mărturisiri sfâțietoare despre fiica sa, în exclusivitate la Realitatea Plus. Bărbatul a afirmat în exclusivitate la Realitatrea Plus că din momentul în care a apărut știrea la televizor și până când a primit fatidicul anunț oficial a sperat să nu fie vorba despre fiica sa. Roxana Donisan, funcționară la Direcția de Finanțe Suceava, a murit după ce a fost atacată de rechin, în stațiunea egipteană Hurghada, de la Marea Roșie, unde se afla în vacanță.

Părinții femeii sunt în stare de șoc, iar tatăl său a dezvăluit că din momentul în care știrea despre româncă atacată mortal de rechin a început să fie difuzată de toate televiziunile, a tot sperat ca victima să nu fie fiica sa.

"Am văzut la TV în jurul orei 15 știrea, apoi că este vorba de o româncă în vârstă de 40 de ani, atacată de rechini (...) pentru ca în final să mă sune consulul României din Egipt și mi-a confirmat tragedia. Până atunci speram să nu fie fata noastră. A trebuit să stau pe pat pentru a asculta tot ce mi s-a spus. 

ROXANA A REUȘIT SĂ CUMPERE ULTIMLUL BILET DISPONIBIL PENTRU CONCEDIUL DIN EGIPT 

Tatăl femei a relatat, la Realitatea Plus, conjunctura ce a condus la tragedie: Roxana a prins ultimul bilet pentru destinația ei preferată de vacanță.

"Era al 3-lea an când mergea în stațiunea Huarghada. anul acesta a prins ultimul loc și a mers singură, în anii trecuți a fost cu prieteni. () Era o locația cunoscută, de aceea nici nu a refuzat-o pe doamna de la agenția de turism", a declarat tatăl Roxanei . 

"Nu pot dormi, până la prânz am fost la Biserică, Roxana era foarte credincioasă, înainte de a pleca in concediu mi-a zis, în glumă, "vezi să nu mă tragi în piept", să te duci la Biserică. 

După ce am văzut prima poză, tot am așteptat să ne sune, să ne spună că nu este ea. Consulul a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață. A trebuit să stau pe pat pentru a asculta tot ce mi s-a spus."

Româncă ucisă de rechin, în Egipt. Salvamarii, atenționați de o fetiță - momentul atacului, detalii șocante