MENIU

Româncă găsită moartă într-un canal din Belgia! Femeia fusese dată dispărută cu 3 zile în urmă - Detalii șocante

Poliție Belgia /Profimedia

Caz șocant în Belgia. O româncă în vârstă de 35 de ani a fost găsită moartă, la trei zile după ce fusese dată dispărută. Potrivit unor informații apărute pe rețelele sociale femeia ar fi fost găsită într-un canal, legată la mâini și picioare, nu departe de locuința ei. 

Femeia a fost dată dispărută joi, 10 august, de către soțul ei, iar autoritățile belgiene au lansat imediat un apel public pentru a o găsi. Pentru a fi identificată mai ușor, poliția a distribuit imediat fotografia și descrierea femeii, relatează Ziare.com care citează jurnalemigrat.ro.

„Joi, 10 august 2023, în jurul orei 7:00, V.P. și-a părăsit locuința din Jozef Huysmanslaan, Beersel, pentru a merge la brutărie. De atunci, nu a mai fost văzută. V. are 1,70 m înălțime, constituție normală, păr lung și negru și ochi negri. Detalii despre vestimentația ei la momentul dispariției nu sunt disponibile,” au transmis oficialii belgieni.

Duminică seara, oamenii legii au venit cu tragica veste. Femeia fusese găsită moartă.

„Din păcate veștile sunt foarte triste. V. a fost găsită fără suflare. Lăsăm poliția să continue ancheta. Condoleanțe familiei îndurerate. Este un șoc pentru întreaga comunitate”, este postarea publicată pe grupul de Facebook denumit „Grup de Urgență Belgia” care întrunește aproximativ 12.000 de membri.

 

Potrivit comentariilor de pe rețelele sociale, românca ar fi fost găsită într-un canal, legată la mâini și picioare, nu departe de locuința ei. Familia se întorsese recent dintr-o vacanță în Moldova. Chiar a doua zi dimineața, românca plecase să cumpere croissante pentru micul dejun.

 

Mai multe articole despre:
romanca romanca disparuta romanca moarta belgia