MENIU

Româncă de 20 de ani împușcată în cap de iubitul italian de 47 de ani, într-o criză de nervi. Detalii cutremurătoare din anchetă

Româncă de 20 de ani împușcată în cap de iubitul italian

O tânără de 20 de ani, din județul Brașov, a fost împușcată în cap de iubitul său italian în vârstă de 47 de ani, după o ceartă care ar fi degenerat.

Cei doi locuiau într-un cartier rezidențial din localitatea Tărlungeni, iar incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool.

După ce tânăra și iubitul ei ar fi băut împreună, între aceștia ar fi izbucnit o ceartă care ar fi degenerate. Mai mult, bărbatul s-ar fi năpustit asupra fetei cu pumnii și picioarele.

Agresorul a pus mâna pe un pistol cu aer comprimat și, într-o criză de nervi, l-a îndreptat către aceasta și a împușcat-o pe tânără în cap.

Apelul la 112 a fost făcut chiar de către victimă, care le-a povestit polițiștilor, ulterior, tot ce s-a întâmplat. La fața locului s-a deplasat de urgență și un echipaj medical, iar tânăra a fost transportată imediat la spital, pentru îngrijiri medicale.

 Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie prezentat în fața procurorilor, potrivit stiridiaspora.ro.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că bărbatul nu deținea permis de port armă, drept pentru care a fost reținut de către anchetatori.

Cetățeanul italian este cercetat pentru violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Mai multe articole despre:
romanca impuscata in cap iubit italian