MENIU

Român, mort în Italia după ce a încercat să intre într-un tomberon cu haine folosite. Moarte BIZARĂ

Carabinieri, Italia

Un român în vârstă de 29 de ani, rezident în Italia, a fost găsit mort într-un tomberon de haine folosite situat de lângă Veneția.

Presa italiană scrie că bărbatul nu era un om fără adăpost, ba chiar avea un loc bun de muncă bine plătit, fiind angajatul unei companii italiene ce operează în sectorul naval.

Se pare că familia tânărului decedat denunțase dispariția sa cu câteva zile înainte ca această tragedie să aibă loc.

Din primele informații, trupul neînsuflețit al bărbatului ar fi fost observat de un trecător care a alertat imediat forțele de ordine, relatează Rotalianul.

Polițiștii au deschis apoi o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragicul accident.

Potrivit imaginilor video de la o cameră de supraveghere din zonă, tânărul a fost însoțit de un alt bărbat îăn noaptea producerii incidentului.

Înregistrarea relevă că tânărul, cu o lanternă în mână, a încercat inițial să intre în tomberonul Caritas (organizație umanitară din Italia) cu haine folosite, dar nu a reușit, după ce s-a asigurat, inițial, că nu este nimeni în zonă care să îl vadă.

El a continuat să încerce până când a reușit să pătrundă cu capul în tomberon, dar a rămas blocat din cauza capacului care se închide din exterior spre interior.

Presiunea exercitată de capac asupra corpului său se pare că l-a împiedicat să mai respire, murind sufocat în tomberonul în care încerca să pătrundă.