MENIU

Român, în stare gravă la spital după ce s-a stropit cu benzină și și-a dat foc chiar în fața soției sale! Incident șocant în Italia

Carabinieri Italia - imagine de arhivă

Incident șocant într-o localitate din Italia. Un român și-a dat foc chiar în fața soției sale. Bărbatul a fost transportat la spital cu elicopterul, în stare gravă. Pentru moment nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest extrem. Urmează informații cu puternic impact emoțional.

Un român în vârstă de 49 de ani și-a dat foc în fața soției sale, relatează publicația italiană calabria7.it, citată de Știri Diaspora.

Potrivit sursei citate, bărbatul locuia împreună cu soția sa în localitatea Calabro di Mileto, din regiunea Calabria. La un moment dat, acesta s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc.

Îngrozită, femeia a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au intervenit echipaje de carabinieri și pompieri.

Bărbatul a fost transportat de urgență cu elicopterul la spital, unde a fost internat în stare gravă.

Potrivit medicilor, acesta a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, zonele afectate fiind fața, gâtul, toracele și membrele superioare.

 

Mai multe articole despre:
roman benzina italia sotie