MENIU

Român bătut și lăsat fără bani, pe o plajă din Thassos: "M-au transformat într-un sac de box"

Un român care a plecat în vacanță în Thassos a avut parte de o experiență neplăcută. Acesta a fost bătut și tâlhărit chiar pe plajă. 

Concediu de coșmar pentru un român care a ales ca destinație Insula Thassos, din Grecia. 

Bărbatul a povestit cum trei oameni care vorbeau greacă s-au apropiat de el brusc și au început să îl bată cu bestialitate. Nici soția lui nu a scăpat teafără iar unul dintre agresori i-a smuls cerceii din urechi și lanțul de la gât. A doua zi, cuplul s-a dus la poliție pe insulă însă oamenii legii le-au spus că nu pot face nimic deoarece zona nu este monitorizată video. 

"Ne plimbam liniștiți pe o plajă din Thassos, era cred ora 3-3.30 și ne pregăteam să mergem spre hotel ca să ne culcăm. De nicăieri parcă ne-au ieșit în cale trei persoane, trei bărbați care au sărit ca la un semn asupra noastră. A urmat o ploaie de pumni, au dat și în soția mea și i-au smuls cerceii din urechi și au lovit-o. 

Am încercat să intervin și să o apăr și l-am lovit zdravăn chiar pe cel care i-a smuls cerceii. Cred că e ultimul lucru pe care mi-l amintesc, pentru că imediat m-a lovit unul pe la spate și cred că am leșinat, din acel moment nu mai știu ce s-a întâmplat. Soția mi-a spus că m-au transformat într-un sac de box, deși eu nu mai puteam să mă apăr pentru că leșinasem", a povestit bărbatul.

Mai multe articole despre:
roman batut grecia roman batut thassos