MENIU

Roman Abramovich, parte din negocierile dintre Rusia și Ucraina: "Vă pot confirma!"

Roman Abramovich

Roman Abramovich se implică activ în negocierile dintre Rusia și Ucraina. Patronul clubului Chelsea ar fi fost contactat de către oficialii ucraineni pentru sprijin, iar acesta ar fi acceptat.

"Vă pot confirma că Roman Abramovich a fost contactat de Ucraina pentru sprijin în obținerea unui rezoluții pașnice. Având în vedere ce este în joc, vă rugăm să înțelegeți de ce nu am comentat până acum despre această situația sau despre implicarea sa", a spus un purtător de cuvânt al lui Abramovich, pentru agenția de presă PA, citat de realitateasportiva.net.

"Vă pot confirma că Ucraina încearcă să găsească pe cineva în Rusia care să-i ajute să găsească o rezoluție pașnică. Ucraina se află în legătură cu Roman Abramovich prin intermediul comunității evreiești și i-a cerut ajutor.

Roman Abramovich încearcă să ajute și să găsească o rezoluție pașnică. Deși influența sa este limitată, Roman Abramovich este singurul care a răspuns și a fost dispus să încerce.

Dacă acest lucru va avea sau nu impact, nu știu, dar eu țin legătura cu colaboratorii lui Zelensky și știu cât de recunoscători sunt pentru aceste eforturi", a declarat și Alexander Rodnyansky.

Mai multe articole despre:
Roman Abramovich ucraina rusia