MENIU

Rochii Andreea Raicu – Top 5 oferte foarte atragatoare

Rochii Andreea Raicu – Preturi foarte bune pentru mai multe modele de rochii din colectiile disponibile in magazinul online shop.andreearaicu.ro.

Rochii Andreea Raicu – Lista cu toate rochiile disponibile la oferta poate fi consultata AICI.

Rochii Andreea Raicu – O multime de oferte foarte bune sunt disponibile la magazinul online shop.andreearaicu.ro, in acest moment, iar noi am selectat 5 dintre ele si vi le prezentam detaliat, mai jos:

Rochii Andreea Raicu – Rochie lunga de catifea

O rochie lunga din catifea va fi solutia salvatoare pentru orice eveniment special. Croiul elefant cu bretele se bluzeaza usor in talie, apoi coboara frumos, sublinieaza linia corpului, terminandu-se cu o trena scurta. Poate fi purtata cu tocuri inalte si detalii din dantela neagra. Oferta o gasiti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din catifea cu nasturi

O rochie din catifea cu nasturi te va ajuta sa iti construiesti tinuta perfecta pentru evenimentele speciale. Modelul este inchis pana sus cu nasturi cusuti manual si se termina cu un guler cuminte, dar compenseaza cu crapaturile din lateral. Poate fi purtata cu sandale din catifea si o pereche de cercei pretiosi. Pretul rochiei este AICI.

Rochii Andreea Raicu – Fusta midi din catifea

Fusta midi din catifea cu crapaturi laterale va fi noua piesa de rezistenta din garderoba ta. Poate fi purtata in nenumarate feluri si adaptata in functie de ocazie si anotim. In zilele reci o poti purta cu dresuri si cizme peste genunchi din piele intoarsa. Pretul il gasesti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din piele cu pliuri

O rochie din piele ecologica mulata cu usoare pliuri este acea piesa surprinzatoare care indeplineste atat dorintele persoanelor cu gusturi clasice, cat si pe cele ale fashionistelor cool. Tesatura rochiei este putin elastica, are un luciu discret iar pliurile mascheaza eventualele zone cu probleme. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie petrecuta din catifea

Rochia petrecuta din catifea te va ajuta sa iti subliniezi talia si sa iti pui in valoare formele. Vei arata mai slaba, mai inalta si mai sexy. Acest tip de rochie este usor de purtat, complimenteaza orice silueta si se potriveste la orice varsta. Sezonul acesta, catifeaua, materialul vedeta, este pus in valoare de acest croi, iar nunantele inchise, dar vibrante, ii confera un aer sofisticat. Pretul ei este AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
rochii andreea raicu