MENIU

Rochii - Andreea Raicu – Care sunt cele mai bune oferte de sezon

Rochii Andreea Raicu – Oferte mai bune ca niciodata pe magazinul online shop.andreearaicu.ro.

Rochii Andreea Raicu – Toate modelele disponibile la oferta pot fi vazute AICI.

Rochii Andreea Raicu. Special pentru aceasta perioada, magazinul online shop.andreearaicu.ro a pregatit mai multe reduceri de sezon. Preturile sunt foarte bune si noi am selectat 5 rochii ce au preturile mult scazute. Iata modelele:

Rochii Andreea Raicu – Rochie Cocktail

Stilul anilor 90’ este din nou de actualitate. Rochia cu umeri evidentiati si maneca lunga reprezinta o piesa clasica a acestei decade. In aceasta interpretare moderna, asimetrica, devine rochia de cocktail ideala pentru femeile care vor sa aiba un look puternic si elegant. Pretul rochiei il gasiti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie cu insertii argintii

Clasica rochie neagra este piesa cu care niciodata nu gresim. Insa varianta aceasta, cu o textura speciala si insertii argintii, te va ajuta sa te faci remarcata. Croiala cuminte, in stilul anilor 60’ este contrabalansata de elementul surpriza al rochiei: un decolteu senzual pe spate. Pretul rochiei la reducere poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie bodycon

Rochia bodycon nu e pentru timide! E mulata pana la extrem si modeleaza corpul in cel mai avantajos mod posibil. Fiind o piesa incredibil de senzuala, cu detalii care atrag atentia spre umerii goi, nu mai e nevoie de alte artificii de styling. Pretul rochiei poate fi consultat AICI.

Rochii Andreea Raicu – Body din catifea

Un body din catigea este piesa must have a acestui sezon. Modelul din catifea, usor elasticizata iti va oferi confortul de care ai nevoie, in timp ce te va face sa arati sexy si seducatoare. Gulerul cu nasturi, de tip choker iti va pune in evidenta decolteul, iar detaliul de pe spate ajuta la sustinere. Poarta-l cu o fusta sau pantaloni largi si un sacou cu un croi minimalist. Oferta o gasiti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie evazata

O rochie evazata cu buzunare este optiunea perfecta pentru o tinuta de zi. O poti purta la birou cu pantofi cu toc sau cizme inalte, iar in weekend poart-o cu bocanti si o geaca din piele. Croiul in A avantajeaza orice tip de silueta, iar lungimea deasupra genunchiului se potriveste atat minionelor, cat si femeilor inalte. Pretul rochiei il gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
rochii andreea raicu