MENIU

Rochii Andreea Raicu - 10 oferte excelente

Rochiile preferate ale Andreei Raicu sunt modele superbe si foarte la moda, iar preturile lor sunt accesibile tuturor doamnelor si domnisoarelor.

Toate rochiile preferate ale Andreei Raicu pot fi vazute AICI.

Magazinul online shop.andreearaicu.ro are o multime de rochii superbe la promotie si preturile sunt foarte accesibile. Noi am ales astazi sa va prezentam 10 modele ce se incadreaza in categoria de rochii preferate ale Andreei Raicu.

Rochii Andreea Raicu – Rochie office cu maneca lunga

Aparent simpla, o rochie office cu maneca lunga va surprinde cu ajutorul efectului pe care nasturii de pe spate il confera. Partea de sus, usor bluzata poate ascunde anumite imperfectiuni, iar volumul care se creeaza este unul interesant. Oferta pentru aceasta rochie office poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie lunga de catifea

O rochie lunga din catifea va fi solutia salvatoare pentru orice eveniment special. Croiul elefant cu bretele se bluzeaza usor in talie, apoi coboara frumos, sublinieaza linia corpului, terminandu-se cu o trena scurta. Poate fi purtata cu tocuri inalte si detalii din dantela neagra. Oferta o gasiti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din catifea cu nasturi

O rochie din catifea cu nasturi te va ajuta sa iti construiesti tinuta perfecta pentru evenimentele speciale. Modelul este inchis pana sus cu nasturi cusuti manual si se termina cu un guler cuminte, dar compenseaza cu crapaturile din lateral. Poate fi purtata cu sandale din catifea si o pereche de cercei pretiosi. Pretul rochiei este AICI.

Rochii Andreea Raicu – Fusta midi din catifea

Fusta midi din catifea cu crapaturi laterale va fi noua piesa de rezistenta din garderoba ta. Poate fi purtata in nenumarate feluri si adaptata in functie de ocazie si anotim. In zilele reci o poti purta cu dresuri si cizme peste genunchi din piele intoarsa. Pretul il gasesti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din piele cu pliuri

O rochie din piele ecologica mulata cu usoare pliuri este acea piesa surprinzatoare care indeplineste atat dorintele persoanelor cu gusturi clasice, cat si pe cele ale fashionistelor cool. Tesatura rochiei este putin elastica, are un luciu discret iar pliurile mascheaza eventualele zone cu probleme. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie petrecuta din catifea

Rochia petrecuta din catifea te va ajuta sa iti subliniezi talia si sa iti pui in valoare formele. Vei arata mai slaba, mai inalta si mai sexy. Acest tip de rochie este usor de purtat, complimenteaza orice silueta si se potriveste la orice varsta. Sezonul acesta, catifeaua, materialul vedeta, este pus in valoare de acest croi, iar nunantele inchise, dar vibrante, ii confera un aer sofisticat. Pretul ei este AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie de zi cu buzunare

Un croi clasic, adaptat trendurilor actuale, intr-o rochie de zi cu buzunare care se potriveste tuturor tipurilor de silueta. Rochia comoda isi pastreaza structura, iar pliul iti ofera si mai multa libertate de miscare. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie de zi cu maneca lunga

O rochie scurta de zi alba pe care o poti purta cu usurinta in anotimul rece, acest model simplu iti ofera numeroase variante de styling. Poate fi purtata cu niste cizme lungi, un cardigan si o centura lata. Pretul rochiei este AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie cu guler

Noua rochie cu guler este un model atemporal si elegant. Forma usor conica si lungimea midi o face potrivita pentru tinutele de seara. Toate detaliile ofertei pentru aceasta rochie pot fi gasite AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din jerse

Reimprospateaza-ti garderoba cu o rochie din jerse versatila. Rochia este potrivita tuturor tipurilor de silueta, iar snurul din partea de jos iti permite sa-I ajustezi lungimea. Oferta pentru rochie o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
null