MENIU

Robert Pattinson, infectat cu COVID-19. Filmările la "The Batman", suspendate

Robert Pattinson, infectat cu COVID-19. Filmările la "The Batman", suspendate

Actorul de origine engleză Robert Pattinson a fost testat pozitiv la infecția cu coronavirus, ceea ce face ca filmările filmului ”The Batman” să fie suspendate, relatează Reuters, care citează publicațiile Vanity Fair and the Hollywood Reporter.

Warner Bros., studioul american care produce filmul, a precizat că ”un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv la Covid-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, fără a da un nume. ”Filmările sunt temporar suspendate”, a adăugat Warner Bros.

Vanity Fair și Hollywood Reporter au citat surse anonime care spun că persoana testată pozitiv este Pattinson, actorul care îl interpretează pe Bruce Wayne.
 
Robert Pattinson este cunoscut mai ales datorită rolului Edward Cullen din adaptările cinematografice ale seriei "Twilight" ale autorului Stephanie Meyer. El a atras atenția cinefililor și datorită apariției sale în seria "Harry Potter și Pocalul de Foc" din 2005, unde l-a interpretat pe Cedric Diggory, al doilea campion la Hogwarts al Turneului Triwizard. 
Mai multe articole despre:
robert pattison twilight batman