MENIU

REZULTATE BAC 2014. Supărare în familia unui miliardar din România. BEIZADEAUA NU A LUAT BAC-UL

<p>Victor Micula </p>

REZULTATE BAC 2014. Supărare mare în familia lui Viorel Micula, unul dintre cei mai bogați oameni din România. Fiul său Victor nu a promovat examenul de BACALAUREAT 2014. Tânărul a obţinut nota 4 la proba de Limba şi Literatura Română.

REZULTATE BAC 2014. Potrivit datelor apărute pe portalul Ministerului Educației Naționale Victor Micula face parte din clubul respinșilor la ediția de vară a examenului maturității, scrie bihorstiri.ro.

REZULTATE BAC 2014. Aparent, nici banii, nici stilul de viață sfidător al adolescentului și nici numele de familie al acestuia nu i-au impresioant pe profesorii care au corectat lucrările. 

REZULTATE BAC 2014. Pentru promovarea probei, Micula jr ar fi trebuit să cel puțin nota 5. Tânărul a început studiile liceale la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, școală pe care a schimbat-o, absolvirea fiind bifată în culorile Colegiului Tehnic „Mihai Viteazu”.

REZULTATE BAC 2014. Conform notelor/mediei obținute, Victor Micula este pe locul 4273 în ierarhia județeană; el a luat 7,8 la Matematică și 8,6 la Geografie și e considerat ultilizator experimentat în materie de calculator.

REZULTATE BAC 2014. De asemenea, la Limba Engleză a primit calificativul B2. Rămâne să se mai pună la curent cu Româna. Media finală de promovare a Bacului este minimum 6.

ŞCOALA, DUPĂ 25 DE ANI. Fost ministru al Educaţiei, despre BACALAUREAT: "Trebuie să facem diferenţe"

NOI PERLE LA BACALAUREAT 2014. "Oricum mori de foame cu cultura, ce dracu!"

BACALAUREAT 2014 ROMÂNĂ SUBIECTE ŞI BAREM. DESCARCĂ SUBIECTE LA ROMÂNĂ SCRIS

SUBIECTE BACALAUREAT 2014. Începe greul pentru elevi

BACALAUREAT 2014. AVERTISMENT DUR din partea Ministrului Educaţiei ÎNAINTE DE PROBA LA ROMÂNĂ

BACALAUREAT 2014 ROMÂNĂ SUBIECTE ŞI BAREM. DESCARCĂ SUBIECTE LA ROMÂNĂ SCRIS

BACALAUREAT 2014. A început ÎNSCRIEREA la BACALAUREAT 2014 - VEZI calendarul pentru BAC

REŢETA SUCCESULUI la BAC 2014: "Ba se poate!"


Capriciu de BEIZADEA: Cu elicopterul la mormântul părintelui Arsenie Boca