MENIU

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. A câştigat un ex-primar cu două condamnări pentru corupţie

Rezultate vot Rm Vâlcea

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. Câştigătorul Primăriei Rm. Vâlcea ar fi Mircia Gutău, fostul primar care a candidat pe listele Partidului Ecologist Roman, după ce PNL i-a respins candidatura din cauza celor doua condamnări la închisoare cu executare pentru corupţie.

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. Mircia Gutau, cel care avea cel mai bun scor in sondaje, în ciuda problemelor penale, se pare că ar fi noul primar al municipiului Rm. Vâlcea, conform primelor date de după închiderea urnelor.

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea.  Mircia Gutau a candidat la Primaria municipiului Ramnicu Valcea pe listele Partidului Ecologist Roman, dupa ce PNL i-a respins candidatura din cauza celor doua condamnari la inchisoare cu executare pentru coruptie, desi avea cel mai bun scor in sondaje. Gutau a fost primar in Ramnicu Valcea intre 2004 si 2008, iar in 2008 a fost ales din primul tur pentru un al doilea mandat cu 72% din voturi.

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. Judeţul Vâlcea se află în lista judeţelor fruntaşe în ceea ce priveşte prezenţa la vot. La ora 16, în judeţul Vâlcea, 132.602 de alegători şi-au exprimat opţiunile în privinţa alegerilor locale din 2016. Prezenţa la vot era de 39.45%, Vâlcea situându-se pe locul 4 naţional în privinţa prezenţei la vot.

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. La ora 16, în judeţul Vâlcea, 132.602 de alegători şi-au exprimat opţiunile în privinţa alegerilor locale din 2016. Prezenţa la vot la ora 16 este de 39.45%, Vâlcea situându-se pe locul 4 naţional în privinţa prezenţei la vot.

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. Prezenţă RECORD la o secţie de votare din judeţ, peste 90%. Prezenţa la vot la ora 16. Pe locul întâi din secţiile de votare din judeţul Vâlcea se află tot secţia de votare de la Şcoala cu clasele I-IV Valea Grădiştei, unde au votat 116 votanţi din cei 124 aflaţi pe liste, având un procent de 93,55%, potrivit Vocea Valcii.

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. Incident electoral la Vâlcea. Cererile pentru urna mobilă din localitatea Olanu, judeţul Vâlcea s-au lăsat cu un dosar penal pentru fals în acte. Documentele au intrat în atenţia procurorilor vâlceni.

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. Un candidat pentru Consiliul Local Olanu a depus mai multe cereri pentru urna mobilă, cereri despre care se spune că un ar fi fost făcute de persoanele care apar pe liste, nu ar fi fost scrise de ele şi de aceea se fac verificări pentru fals. Anchetatorii vor verifica dacă într-adevăr sunt semnăturile oamenilor, cine a depus cererile, în ce condiţii.

Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea. În localitatea Măciuca din judeţul Vâlcea, 2 ştampile de vot sunt date dispărute la secţia 283 din localitate. Una dintre ele a fost găsită într-o urnă de vot, însă fiind sigilată nu se poate umbla. Despre cea de-a doua ştampilă pierdută nu se ştie încă nimic. Poliţiştii au demarat cercetările, iar procesul electoral nu a fost întrerupt.

Mai multe articole despre:
Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea