MENIU

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti. Exit-poll surprinzător. Cine a câştigat Ploieştiul

Alegeri Locale 2016 Ploieşti

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti. Partidul Naţional Liberal, PNL, ar fi câştigat Primăria Municipiului Ploieşti, unde victorios ar fi candidatul PNL Adrian Dobre, potrivit primelor date de tip exit-poll.

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti. Partidul Naţional Liberal (PNL) ar câştigat un municipiu-cheie din apropierea Bucureştilor. Este vorba despre Primăria Municipiului Ploieşti, unde victorios ar fi fost candidatul Adrian Dobre, potrivit unor surse citate de myploiesti.ro.

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti. Adrian Dobre (PNL) ar fi noul primar al orasului Ploiesti, conform primelor date disponibile prin exit-poll. El l-a invins pe Cristian Ganea, candidatul PSD si primar interimar in exercitiu, aflat pe locul 2 in topul preferintelor ploiestenilor.

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti. În jurul orei 19 au fost confirmate de către Biroul Electoral Județean Prahova noi incidente din procesul de votare. Astfel, președintele BEJ Prahova a confirmat faptul că la Câmpina, pentru că s-a deplasat fără pază o comisie cu urna mobilă, s-a întocmit dosar penal.

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti.  Și la Pucheni au fost acordate două amenzi pentru fotografierea buletinului de vot, iar într-un caz a fost întocmit și un dosar penale pentur influențarea alegătorilor.

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti. Cea mai mică prezență la vot în Prahova a fost înregistrată la Ploiești. Cea mai mică prezență la vot din Prahova este înregistrată la Secția de vot nr 44, unde până la ora 18 au votat doar 21,18% din totalul alegătorilor înscriși în liste.

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti. Președintele unei secții de votare a plecat cu ștampila Potrivit reprezentanților Biroului Electoral Județean Prahova, președintele unei secții de votare din Apostolache a plecat să voteze la o altă secție. Asta nu ar fi fost nimic, dacă în momentul în care a părăsit secția de votare unde era președinte nu ar fi luat și ștampila de votare.

Rezultate Alegeri 2016 Ploieşti. BEJ Prahova a confirmat incidentul, care a avut loc la secția nr. 294 din Apostolache, în cauză fiind continuate cercetările, potrivit Observatorul PH.

Mai multe articole despre:
Rezultate Alegeri 2016 Rm. Vâlcea