MENIU

Reumatismul sau durerile articulare îți îngreunează viața de zi cu zi? Iată ce trebuie să faci!

Reumatismul sau durerile articulare îți îngreunează viața de zi cu zi? Aplică frunze de brusture pe locurile dureroase și vei scăpa de cumplitele dureri.

Frunzele prospete de brusture se folosesc sub forma de comprese în caz de durerile de reumatism, dureri articulare, entorse, luxații, picioare rănite, arsuri, leziuni ulceroase, sau leziuni canceroase.

Pentru a urma procedura, vei avea nevoie de frunze proaspete de brusture de diverse dimensiuni, un borcan de 800 de ml. și alcool sanitar. Înainte de a pune frunzele în borcan, ai grijă să le speli bine. Așadar, introduce-le în borcan, până ce acesta se va umple. După ce borcanul s-a umplut de frunze de brusture, toarnă alcool sanitar până ce frunzele vor fi complet acoperite. Pune capacul borcanului și lasă-l într-o cameră 8-10 ore.

Conform floaredetei.ro, pentru a elimina durerile trebuie să pui frunzele seara, înainte de culcare pe zonele dureroase și fixează vu o bucată de pânză în așa fel încât compresa să reziste pe zona afectată până dimineață.

Tratamentul nu se face mai mult de 4, 6 zile la rând, folosidu-se, de fiecare dată frunze proaspete. Frunza de brusture nu se aplică niciodată direct pe piele deoarece poate provoca iritații!