MENIU

RENAŞTE OTV? Un canal cu sigla postului TV a început să emită

<p>Mutare bombă pe piaţa media</p>

Un canal care promovează sigla fostei televiziuni OTV, a cărei licenţă audiovizuală a fost retrasă pe 22 ianuarie 2013 de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a început să emită pe platforma de satelit Telekom TV, fără însă a difuza programe.

OTV a început să emită marţi pe satelitul Hellas Sat 2 pe care emite în România şi platforma Telekom TV (fosta platformă Direct-to-Home - DTH a Romtelecom), au confirmat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din industria telecom.

În fapt, marţi seară, abonaţii platformei DTH Telekom TV au început să recepţionze un canal, pe care este promovată sigla televiziunii OTV, căreia i-a fost retrasă licenţa pe 22 ianuarie 2013, în conformitate cu legislaţia audiovizualului, pentru neplata unor amenzi mai vechi.

Ulterior, mai mulţi abonaţi ai platformei Telekom TV au postat comentarii pe pagina de Facebook a companiei Telekom, în care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de introducerea OTV în grila platformei de satelit.

 Şi membrul CNA Valentin Jucan a remarcat miercuri, pe contul său de Facebook, că pe platforma Romtelecom (actuală Telekom TV, n.r.) se recepţionează OTV. "Cât de repede a negociat Dan Diaconescu cu Victor Ponta. O încântare. Se pregăteşte reapariţia OTV?", a scris Jucan.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii companiei Telekom nu au răspuns la întrebările adresate de agenţia MEDIAFAX pe acest subiect.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras licenţa televiziunii OTV pe 22 ianuarie 2013, în conformitate cu legislaţia audiovizualului, pentru neplata unor amenzi mai vechi.

Mai multe articole despre:
CNA OTV valentin jucan