MENIU

Reglare de conturi în stil MAFIOT. Un bărbat a rămas fără mâini după ce a fost măcelărit de indivizi cu cagule, pe o stradă din Brăila! Medic: Au vrut să îl taie în bucăți

Intervenție de urgență - imagine de arhivă

Atac mafiot în plină stradă, sâmbătă seara, la Brăila! Un bărbat de 33 de ani a fost măcelărit de mai mulți indivizi care aveau fețele acoperite cu cagule. Din primele informații, totul ar fi pornit de la o reglare de conturi. Incidentul extrem de sângeros l-a lăsat pe bărbat fără ambele mâini, medicii decizând să i le amputeze ca urmare a rănilor extrem de grave suferite la nivelul acestora. Urmează informații cu puternic impact emoțional. 

Bărbatul atacat ar fi membru al unei grupări interlope, au precizat surse judiciare pentru debraila.ro. Se pare că la mijloc ar fi vorba despre o reglare de conturi.

„Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți!”, a declarat un cadru medical pentru publicația citată.

Practic, victima a fost adusă la Spitalul Județean în stare extrem de gravă: avea numeroase plăgi prin înjunghiere, fracturi la tibie și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană.

Medicii de la Brăila au fost nevoiți să îi amputeze ambele mâini și l-au transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Criminaliștii au pornit deja o anchetă și au conturat deja un cerc de suspecți, însă deocamdată niciunul dintre agresori nu a fost prins, arată aceleași surse judiciare.

Mai multe articole despre:
reglare conturi atac mafiot braila barbat maini