MENIU

Regimul care îţi subţiază talia cu 10 cm în doar 6 săptămâni

<p>Este neapărat nevoie să renunţăm la carbohidraţi dacă vrem să slăbim? Iată ce spun medicii</p>

Dieta "Shred" este creata de medicul nutritonist Ian Smith si promite subtierea taliei printr-o abordare inedita cu privire la metabolism si scaderea in greutate.

In numai 6 saptamani, dieta Shred promite o reducere a greutatii, echivalenta cu 10 cm in talie, urmata de tranzitia catre un regim alimentar sanatos, care sa garanteze mentinerea greutatii.

Conceptul care sta la baza dietei revolutionare este inspirat de modul in care este intarita masa musculara. Oricine a incercat pentru mai mult timp aceleasi exercitii la sala stie ca muschii reactioneaza bine la inceput, apoi se obisnuiesc cu efortul si progresele incetinesc.

Dieta Shred a fost fondata pe principiul "confuziei" metabolismului, dar include si alte doua elemente cheie: impartirea meselor de-a lungul zilei si detoxifierea, alaturi de exercitii fizice.

Scaderea consumului zilnic de calorii timp de 3 saptamani urmata de cresterea lui progresiva sta la baza succesului dietei Shred, scrie ele.ro.

Pentru efectele optime ale dietei, se recomanda 30-45 de minute de exercitii cardio, in 5 zile ale fiecarei saptamani de dieta.