MENIU

Reduceri parfumuri. Prețuri mai mici cu până la 70% pe Elefant.ro

Magazinul Elefant.ro anunță o serie de reduceri parfumuri în aceste zile. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte. 

Întreaga listă de reduceri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 58%. LANVIN. Apa de parfum Me, 80 ml, pentru femei. Lanvin Me este un parfum floral-fructat, pentru femei moderne. Este dulce, savuros, cald, sofisticat si imbatator. Acest parfum este perfect pentru toate ocaziile. Note de varf: coacaze, mandarina; Note de mijloc: lemn dulce, tuberoza, trandafir; Note de baza: lemn de santal. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK

Reducere 47%. MOSCHINO. Apa de toaleta Light Clouds, 100 ml, pentru femei. Parfumul Moschino Light Clouds este unul foarte romantic si placut. Evoca cerul senin din mijlocul unei zile de vara si sentimentele placute insotite de acest peisaj. Note de varf: ciclama, piersica; Note de mijloc: lotus, trandafir, iasomie; Note de baza: mosc, ambra, cedru. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK

Reducere 58%. CALVIN KLEIN. Apa de toaleta Sheer Beauty Essence, 100 ml, pentru femei. Calvin Klein Sheer Beauty este un parfum floral, luminos, cu o baza de lemn de santal. Flaconul atragator lucios, ca o  perla, surprinde pe deplin caracterul parfumului. Curat, moale si proaspat, o adevarata esenta a tineretii vesnice, marca Calvin Klein. Note de varf: fructe de padure, bergamota; Note de mijloc: bujor, liliac, magnolie, trandafir; Note de baza: cedru, mosc, vanilie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK

Reducere 40%. PACO RABANNE. Apa de parfum Paco Rabanne Lady Million, 80 ml, pentru femei. Parfumurile Paco Rabanne sunt cunoscute pentru eleganta lor discreta, senzualitatea si puterea de a fermeca. Genialul designer, faimos pentru creatiile sale a castigat titluri importante in Spania si Franta.

Paco Rabanne Lady Million este un minunat parfum, pentru femei. Transforma-te intr-un diamant auriu. Lasa-ti simturile rasfatate de aceasta combinatie incantatoare de flori senzuale si fructe ametitoare, data de esenta dulce si delicata de miere si acorduri proaspete de flori de portocal, alaturi de tonurile pure de patchouli si esentele puternice de zmeura si gardenie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK

Reduceri parfumuri și pentru bărbați de la Elefant.ro

Reducere 57%. BURBERRY. Apa de toaleta Brit Splash, 100 ml, pentru barbati. Burberry ia nastere in 1856, cand Thomas Burberry isi deschide magazinul in Hampshire, England. Burberry este unul dintre cele mai importante branduri britanice. Thomas Burberry ajunge insa cunoscut dupa o perioada de 70 de ani de activitate in domeniu. In ultimii 50 de ani, brandul Burberry cu emblema sa tipica, devine furnizorul personal al Majestatii Sale Regina Elisabeta II. In  1989 Printului Charles de Wales opteaza de asemenea pentru aceasta companie, devenind o confirmarea desavarsita a valorii brandului. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 61%. AZZARO. Apa de toaleta Chrome, 50 ml, pentru barbati. Azzaro Chrome este parfum proaspat si senzual, potrivit pentru barbatul contemporan. Simbolizeaza cautarea identitatii, emotii si bucurii, imbinand ingenios sensibilitatea cu masculinitatea.Cu parfumul Chrome poti simti instant acordurile racoritoare de lamaie si begamota. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 50%. GUESS. Apa de toaleta Seductive homme, 100 ml, pentru barbati. Guess Seductive Homme For Men“, este un parfum increzator si irezistibil, cu un aer de atitudine, intrigi si magnetism. Este conceput pentru barbatul increzator, sexi si sofisticat. Este o aroma masculina, coplesitoare, care pune in valoare sex appeal-ul legendar al marcii Guess. Note de varf: cardamom, mandarina, piper roz;  Note de mijloc: vetiver, frunze de violete, orhidee; Note de baza: lemn de santal, patchouli, cihlimbar, mosc. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. BVLGARI. Apa de toaleta Aqva Pour Homme, 100 ml, pentru barbati. Bvlgari Aqva Marine Pour Homme este un parfum proaspat cu note fructate si picante, ce este inspirat de puterea energizanta a apei si de sunetul hipnotizant al valurilor. Aqva Marine Pour Homme este asemanator unui nectar de fructe si condimente ce sunt ascunse intr-o sticla cu un design unic, ce se aseamana unui cristal albastru. Un parfum potrivit chiar si pentru cele mai calduroase zile, deoarece are un efect revigorant. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.