MENIU

Reduceri șoc la parfumuri. Prețuri mai mici cu peste 70%

Unul dintre cele mai importante magazine online, Elefant.ro, anunță reduceri importante la mai multe tipuri de parfumuri, atât pentru bărbați cât și pentru cele de damă. 

Reducere 70%. CALVIN KLEIN. Apa de parfum Calvin Klein Eternity, 100 ml, pentru femei. Cu parfumul Calvin Klein Eternity e ca si cum ai avea bratele pline de flori. Inveliti-va in tonurile romantice si senzuale ce ies  în evidenta. Note varf: salvie, mandarina, frezie; Note de mijloc: lacramioare, narcisa, trandafir, iasomie, galbenele, crin; Note baza: ambra, lemn de santal, patchouli, mosc. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK.  

Reducere 69%. BRUNO BANANI. Apa de toaleta Bruno Banani Woman, 60ml, pentru femei. Compozitie: Note de varf: nufar, iedera, portocala; Note de mijloc: frezie, piersica; Note de baza: mosc, vanilie. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK.   


Reducere 73%. CHOPARD. Apa de parfum Happy Spirit, 50 ml, pentru femei. Chopard Happy Spirit este un parfum delicat, floral, destinat femeilor care tanjesc dupa romantism, afectiune si dragoste vesnica. Inca de la prima vedere o sa va indragostiti de flaconul deosebit, acesta avand forma unei inimi de culoare roz. Experimentati momente unice, bucurie si frumusete cu parfumul Chopard Happy Spirit! Întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 71%. VERSACE. Apa de parfum Versace, 100 ml, pentru femei. Versace este un parfum bogat, care reuseste intotdeauna sa ii surprinda pe cei din jurul tau. A fost creat pentru orice ocazie si este perfect atat pentru zi cat si pentru seara. Captivant si plin de bucurie are o compozitie unica. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK.

 

 

Reducere 69%. BOUCHERON. Apa de parfum Jaipur Bracelet, 100 ml, pentru femei. De la notele initiale de piersica, pruna si caisa parguita, imbinate cu dulceata mirosului de frezie si pana la inima de roze intunecate, pulsand romantic, Jaipur Bracelet are un ton am putea spune rapsodic. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK.

Întreaga listă de reduceri la parfumuri de damă găsiți LA ACEST LINK

Reduceri la bărbați. Oferte și pentru femei de la Elefant.ro

Reducere 68%. BVLGARI. Apa de toaleta Aqva, 50 ml, pentru barbati. Bvlgari Aqua Pour Homme este o esenta masculina, senzuala si atractiva, incantatoare ca si marea. Indrazneste sa patrunzi dincolo de cascada, invaluindu-ti corpul intr-o aroma proaspata si stralucitoare, ce iti va da senzatia de armonie cu lumea exterioara. Aqua Pour Homme, se inspira din energia proaspata si curata a apei. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 74%. GUESS. Apa de toaleta Seductive Homme Blue, 100 ml, pentru barbati. Guess Seductive Homme Blue aparut in anul 2012 si creat de Guillame Flavigny, este un parfum revigorant, aerisit si senzual, inspirat din adancurile marii, imbogatit cu condimente si tonuri lemnoase. Se deschide cu note de caviar, cardamon, piper negru, urmate de muscate, baza fiind formata din muschi si casmir. Este un parfum indraznet perfect gentelmenului modern, recomandat a fi folosit pe timp de zi. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 64%. VERSACE. Apa de toaleta The Dreamer, 100 ml, pentru barbati. Versace The Dreamer este un parfum oriental fougere cu un amestec inovator si discret intre diferite plante salbatice si aromatice. Note de varf: lavanda, mandarina, salvie; Note de mjloc: folri de trandafiri, garoafe, flori de tutun, muscata; Note de baza: lemn, tonka. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 69%. BURBERRY. Apa de toaleta Burberry, 30ml, pentru barbati. Compozitie: note de varf: cimbru, lavanda, menta, bergamota; note de mijloc: muschi, Limette, geranium, cedru, lavanda, iasomie, lichen, mosc, lemn de santal; note de baza: tonka, cihlimbar, vanilie. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 72%. NINO CERRUTI. Apa de toaleta Cerruti Image, 100 ml, pentru barbati. Cerruti Image este un parfum proaspat-picant, cu o aroma armonica, energica si rafinata. Notele de top ale parfumului contin frunze proaspete de barbancia, combinate cu pere si piper negru. Inima bate in ritm de iasomie proaspata, sustinuta de baza lemnoasa de vetiver, mosc si chihlimbar. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați găsiți LA ACEST LINK.

 

Întreaga listă de reduceri la parfumuri de bărbați găsiți LA ACEST LINK