MENIU

Reduceri la teniși. Prețuri cu 50% mai mici

Magazinul online Zorilestore.ro are câteva oferte atractive și la încălțăminte. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri la teniși în această perioadă. 

Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți LA ACEST LINK

Reducere de 50%. Tenisi VANS pentru barbati AUTHENTIC. Partea superioara este confectionata din material textil, ceea ce ii face durabili si rezistenti. Talpa interioara este comoda si moale, sunt captusiti cu material textil,piciorul sta lejer si relaxat. Talpa exterioara din cauciuc va acorda aderenta si stabilitate pe orice suprafata. Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți AICI

Reducere de 57%. Tenisi LE COQ SPORTIF pentru barbati LAUMIERE. Partea superioara este confectionata 100% din material textil, rezistent la uzura si rupere ce va ofera confort, lejeritate si mentine piciorul uscat in permanenta. Culorile contrastante folosite si design-ul cu sfoara impletita din care este confectionata talpa mediana va ofera un aspect placut si va scot in evidenta in orice situatie. Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți LA ACEST LINK.  

 

Reducere de 53%. Tenisi VANS pentru barbati ERA. Partea superioara este confectionata din material textil, sunt rezistenti si durabili. Combinatia de culori si imprimeul care imita steagul Americii,va scot din anonimat. Talpa interioara este moale si comoda. Sunt captusiti cu piele si material textil, piciorul respira si sta relaxat. Sistemul de perindere pe baza de siret, faciliteaza incaltarea si fixeaza tenisul pe picior. Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți AICI

Reducere de 41%. Tenisi PUMA pentru barbati 917 LO. Partea superioara este confectionata din material textil, rezistent la uzura si rupere ce va asigura confort, lejeritate si nu irita pielea. Cauciucul din partea frontala si calcaiul ranforsat va protejeaza de factorii exteriori. Talpa interioara este comoda, in interior sunt captusiti cu un material textil usor care lasa piciorul sa respire. Talpa exterioara este din cauciuc, va ofera stabilitate si aderenta pe orice tip de sol. Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți AICI

Reduceri la teniși. Oferte și pentru femei

Reducere 42%. Tenisi PEPE JEANS pentru femei BAXTER BASIC. Sunt confectionati din panza, rezistenti uzurii si deteriorarii. Logo-ul PEPE JEANS brodat pe limba si calcai, va asigura de originalitatea produsului. Sistemul de prindere pe baza de siret faciliteaza incaltarea si fixeaza tenisul pe picior. Talpa interioara este comoda, piciorul sta relaxat si nu transpira. Talpa exterioara din cauciuc se extinde pana in varf, va acorda protectie, aderenta si stabilitate pe orice suprafata. Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 45%. Tenisi LE COQ SPORTIF pentru femei GRANDVILLE CVO JR. Partea superioara este in totalitate din panza, sunt rezistenti uzurii si rupturilor. Pentru siguranta si durabilitate sunt intariti la varf si calcai. Talpa interioara este moale si comoda, captusita cu acelasi material textil cu care este captusit si tenisul; piciorul va respira si se va mentine uscat. Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 50%. Tenisi VANS pentru femei AUTHENTIC LO PRO. Partea superioara este creata din material textil, fiind confortabili, rezistenti uzurii si ruperii. Sunt intariti la calcai pentru siguranta si durabilitate. Talpa interioara este moale, comoda si sunt captusiti cu material textil, piciorul va sta relaxat. Talpa exterioara din cauciuc, le ofera aderenta pe orice suprafata. Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 41%. Tenisi PEPE JEANS pentru femei SAIGON HAWAI WOMAN. Sunt confectionati din material textil, rezistenti uzurii si deteriorarii. Imprimeul floral inspirat din cultura hawaiana,va ofera un aspect placut. Logo-ul PEPE JEANS brodat pe limba si in lateral, va asigura de originalitatea produsului. Sistemul de prindere pe baza de siret faciliteaza incaltarea si fixeaza tenisul pe picior. Talpa interioara este comoda, piciorul sta relaxat si nu transpira. Cele 2 perforatii din lateral permit aerului sa circule si piciorului sa respire. Întreaga listă de reduceri la teniși o găsiți LA ACEST LINK.