MENIU

Reduceri eMAG – Top 5 frigidere cu reduceri mari

Reduceri eMAG pentru mai multe modele de frigidere, incluse in promotie. Preturile au discounturi chiar si de 40%.

Reduceri eMAG – Lista completa cu combinele frigorifice aflate la reducere poate fi consultata AICI.

Reduceri eMAG – Combina frigorifica Arctic

Daca tot este o promotie atat de mare, va incurajam sa achizitionati un frigider fabricat chiar in Romania, care este si de cea mai buna calitate, are un pret foarte bun si prin achizitionare incurajati si economia tarii. Combina de la Arctic e una simpla, cu doua usi, volum de depozitare de 295l si clasa energetica A+. Toate detaliile ofertei si pretul cu 37% mai mic le gasiti AICI.

Reduceri eMAG – Combina frigorifica Beko

Reduceri eMAG aplicate si combine frigorifice de la Beko ce are un spatiu larg de depozitare pentru alimente, de 325l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 201cm. Combina e dotata pe usa superioara atat cu un display cat si cu un dispenser pentru apa rece. Oferta include un discount de 24% si poate fi gasita AICI.

Reduceri eMAG – Combina frigorifica Samsung

Producatorul Samsung s-a impus de multa vreme pe piata locala dar si cea internationala de electrocasnice mari. Combina frigorifca de la Samsung are o garantie de 24 de luni inclusa in pret, e dotata cu doua usi, dozator de apa pe usa superioara, congelator, functie No frost pentru a pastra alimentele proaspete mai multa vreme si multe alte functii. Toate detaliile le gasiti AICI.

Reduceri eMAG – Combina frigorifica Hotpoint

Trecem la un nivel mai ridicat de combina frigorice. Modelul de la Hotpoint are un spatiu de depozitare pentru alimente cu volum de 450l, foarte generos. Combina face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 195.5cm. In plus, combina e dotata cu functia full no frost pentru a nu produce gheata si exteriorul sau este din inox usor de intretinut si de curatat. Toate detaliile dar si pretul cu 21% reducere le gasiti AICI.

Reduceri eMAG – Combina frigorifica LG

Continuam cu o oferta excelenta pentru combina frigorifica LG ce are functie Full No Frost disponibila, un volum de depozitare de 314l, face parte din clasa energetica A++ avand un consum foarte scazut de electricitate si are inaltime de 190cm. In plus, combina e dotata cu doua usi si are culoarea argintie. Mai multe informatii gasiti AICI.


Mai multe articole despre:
reduceri emag