MENIU

Reduceri eMAG – Top 5 cele mai ieftine laptopuri cu procesor Intel Core i7

Reduceri eMAG – Laptopurile foarte performante beneficiaza de cele mai mari reduceri in aceasta perioada a anului.

Reduceri eMAG – Lista completa cu modelele de laptopuri cu procesor i7 la reducere poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

Plata in rate fara dobanda la eMAG poate fi efectuata cu cardul Raiffeisen care va aduce pana la 24 de rate fara dobanda si pana la 10% inapoi din suma cheltuita. Pentru detalii si procedura de obtinere a unui asemenea card, aveti toate informatiile ACCESAND URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG importante pentru laptopurile puternice. Procesoarele Intel Core i7 sunt cele mai performante de pe piata si cele mai noi. Laptopurile care sunt dotate cu asemenea procesoare au capacitate de lucru mult mai rapida, sunt mai stabile si in general costa ceva mai mult, insa cu reducerile eMAG din aceasta perioada le puteti achizitiona la preturi foarte accesibile. Iata, mai jos, 5 dintre cele mai ieftine astfel de modele.

Reduceri eMAG – Acer Aspire 5

Primul model de laptop care ne-a atras atentia este si cel mai ieftin dotat cu procesor I7. Laptopul are procesor Intel Core de ultima generatie cu 2.7 Ghz si o arhitectura Kaby Lake. Display-ul este de 15.6 inch la o rezolutie Full HD, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare. Placa video e Nvidia GeForce 940MX de 2GB si are sistem de operare Linux. Oferta completa cu reducere poate fi consultata AICI.

Reduceri eMAG – Laptop Lenovo V310

Trecem la brandul Lenovo, un producator de mare incredere care va ofera si o garantie inclusa in pret de 24 de luni pentru laptopul V310. Acest model de laptop are procesor de 2.5 Ghz, Skylake, 15.6 inch ecran standard, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare foarte generos. In plus, ca particularitate acest laptop e dotat si cu o unitate optica de tip DVD-RW, dar si placa video Intel HD Graphics. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Reduceri eMAG – Laptop Asus

Continuam cu o oferta buna de la Asus care beneficiaza de reduceri eMAG semnificative. Laptopul are unul dintre cele mai puternice procesoare de 3.1 Ghz Skylake, ecran de 15.6 inch Full HD, 4GB si 1TB memorie. Toate detaliile pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG – Dell Inspirion 5567

Gama de laptopuri Dell Inspirion este una renumita si care a inregistrat vanzari importante. Tocmai din acest motiv va recomandam si noi modelul 5567 de la Dell ce e dotat procesorul de ultima generatie Intel Core i7 7500U pana la 3.5 Ghz, construit pe o arhitectura Kaby Lake. Ecranul este unul standard de 15.6 inch pe care puteti viziona lejer filme si va puteti juca de placere. Rezolutia ecranului e Full HD, are 4GB memorie si un spatiu de stocare de 1GB care poate ‘depozita’ o multime de filme si programe. Laptopul vine cu sistemul de operare Linux preinstalat. Pretul poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG – HP

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui  articol este pentru un laptop produs de HP, un brand ce si-a consolidat de-a lungul timpului o reputatie bine meritata pentru calitatea sa. Laptopul HP 250 G5 are procesor de 2.5 Ghz, Skylake, ecran 15.6 full HD, 4 GB memorie si spatiu de stocare 1TB. Laptopul e dotat si cu DVD-RW si placa video Intel HD Graphics 520, iar sistemul de operare cu care este presintalat este Microsoft Windows 10 Home edition cu licenta. Laptopul e modelul Silver. Pretul oferte cu 18% reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
laptopuri reduceri emag