MENIU

Reduceri eMAG scurte si la obiect! Timp de 3 ore, 6 oferte magnifice

Reduceri eMAG in aceasta perioada a zilei. Timp de doar 3 ore, mai multe produse au preturile scaute enorm de mult. Totul in cadrul promotiei Flash Deals.

Reduceri eMAG – Lista cu toate ofertele promotiei Flash Deals care dureaza doar 3 ore poate fi consultata AICI.

Reduceri eMAG foarte importante pentru o serie de produse diverse. Mentionam dintre ele doar cateva categorii care sigur va vor atrage atentia: telefoane mobile, tablete, televizoare, electrocasnice mari, aparate de bucatarie si multe altele. Mai jos aveti 6 dintre ofertele care au reduceri masive timp de 3 ore.

Reduceri eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 8

Nu puteam sa incepem decat cu oferta pentru cel mai ravnit telefon mobil al momentului: Apple iPhone 8. Acest telefon mobil are o memorie de 64GB, culoare silver si o reducere impresionanta. Stocul e limitat iar la achizitie primiti si un cadou surpriza. Oferta completa cu toate detaliile poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG – Laptop HP 250 G6

COntinuam cu un laptop performant si foarte, foarte ieftin. Acest model de la HP beneficiaza de un discount de 36% timp de doar 3 ore. Timpul se scurge rapid si produsele aflate in stoc se lichideaza cu viteza luminii. Laptopul cuprinde un procesor Intel Pentium cu frecventa de 1.6 Ghz, ecran de 15.6 inch, 4GB memorie si un spatiu de stocare de 500GB. In plus, e dotat si cu unitate optica de tip DVD-RW si placa video Intel HD Graphics. Oferta completa o gasiti AICI.

Reduceri eMAG – iPhone 7

Nu doar iPhone 8 se afla la reducere in cadrul promotiei Flash Deals de la eMAG, ci si modelul ceva mai vechi iPhone 7 Plus. Acest telefon are o reducere de pret chiar mai mare, pentru modelul cu spatiu de stocare de 128GB, foarte generos si util, iar culoarea sa este Rose Gold, potrivit pentru doamne si domnisoare, avand un design mai pland si prietenos. Oferta completa o gasiti AICI.

Reduceri eMAG – Masina de spalat rufe LG

Trecem la lucruri mai serioase cum ar fi masina de spalat rufe de la LG. Ea are o scadere a pretului masiva timp de 2 ore, 31% discount real. Vorbim despre o masina de spalat cu performante inalte, functie diret drive, turbowash, capacitate de incarcare de, atentie, 9kg rufe murdare, capacitate de centrifugare de 1400 rotatii pe minut si face parte din clasaa energetica A+++. Latimea masinii de spalat rufe e una standard de 60cm. Oferta poate fi gasita AICI.

Reduceri eMAG – Televizor Star Light

Electrocasnicele produse de cei de la Star Light sunt foarte accesibile la pret, dar si de buna calitate. O dovada clara a acestui lucru este chiar oferta pentru televizorul Star Light cu diagonala de 140cm care beneficiaza de o reducere de pret de 36%. Televizorul are ecran de tip LEDpe care reda imagini impecabule full HD, iar in pret e inclusa si o garantie de 24 de luni. Consultati toate detaliile ofertei AICI.

Reduceri eMAG – Laptop gaming Lenovo

Modelul Lenovo Legion este un laptop extrem de puternic pentru cei pasionati de tehnologie si de gaming. Configuratia sa e una uimitoare, are cel mai bun procesor Intel Core i7 ce atinge o frecventa de 2..8 Ghz si e construit pe o arhitectura Kaby Lake. Laptopul are ecran standard de 15.6 inch care reda imagini Full HD, IPS, memorie de 8GB si un spatiu de stocare pe masura de 1TB. Placa video nu putea sa fie mai prejos, un model nVidia GeForce foarte puternic, GTX 1050Ti de 4GB. Toate detaliile si pretul cu mare reducere timp de 3 ore le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
reduceri emag