MENIU

Reduceri eMAG – Mobilierul de gradina e mai avantajos ca niciodata

Reduceri eMAG in aceasta perioada calduroasa de vara. Preturile pentru mobilierul de gradina sunt foarte bune.

Reduceri eMAG – Lista cu toate piesele de mobilier de gradina la oferta poate fi consultata AICI.

Reduceri eMAG – Preturile par sa fi plecat in vacanta in aceasta perioada cu mari reduceri. Mobilierul de bucatarie ne-a atras atentia in mod special pentru ca are discounturi semnificative. Am ales mai jos 5 oferte pe care vi le recomandam.

Reduceri eMAG – Set 4 scaune si masa Sloan

Prima oferta foarte buna care  ne-a atras atentia este cea pentru setul cu 4 scaune si masa de la Sloan. Reducerea se apropie de 50% in cadrul promotiei, structura mesei si scaunelor e realizata din otel vopsit in camp electrostatic si impletit cu fibre sintetice tratate UV ce imita ratanul. Scaunul este suprapozabil. Toate informatiile si pretul le gasiti AICI.

Reduceri eMAG – Set 6 scaune si masa Rosy

Continuam cu un set ceva mai generos, mai mare: 6 scaune si masa deluxe Rosy. Setul este realizat integral din aluminiu vopsit in camp electrostatic, topul este din lamele din aluminiu, iar scaunele sunt suprapozabile si includ perna cu tesatura acrilica impermeabila si cu protectie UV. Pretul acestui set poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG – Set mobilier Kring Bahamas

Acest set superb de mobilier Kring Bahamas include o canapea si 2 fotolii, dar si o masa, toate de culoare bej. Cadrul structurii este din otel, atat pentru canapeaua de 2 locuri cat si pentru fotolii si confera rezistenta si robstete, in timp ce ratanul impletit adauga un plus estetic ansamblului mobilier outdoor. Pretul are o reducere de 41% si poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG – Set canapea gradina cu baldachin Kring

Setul de canapea de gradina cu baldachin de la Kring inclunde o masuta si 2 scaune, impletitura din care e realizat e pe tip ratan si a fost testata pentru a rezista in exterior, iar cadrul din aluminiu este vopsit electrostatic si finisat fara suduri vizibile. Pretul acestui set superb beneficiaza de un discount de 36% si toate detaliile le gasiti la URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG – Casuta de gradina Manor

Incheiem cu o oferta destul de costisitoare dar care beneficiaza doar in aceasta perioada scurta de 22% reducere. Casuta de gradina Manor este fabricata din plastic si are inaltime de 226cm, lungime 152 pe 185cm. Toate detaliile si pretul pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
reduceri emag mobilier de gradina