MENIU

Reduceri Elefant.ro de 70%. Cele mai bune oferte la ochelari de soare

În această perioadă, unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri în cadrul campaniei „Christmas in July”. Iată cele mai bune oferte la ochelari de soare. 

Întreaga listă de reduceri Elefant.ro la ochelari de soare o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 60%. POLAR. Ochelari de soare Polar 664 08/X. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic, tip oglinda; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. De asemenea, reduc oboseala ochilor. Se recomanda la condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 60. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. TED BAKER. Ochelari de soare Ted Baker Tyson 1421 400. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. De asemenea, reduc oboseala ochilor. Se recomanda la condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 60; Latime punte (mm): 13. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. ELITE. Ochelari de soare Elite ELT1659 Beige. Ochelari de soare cu rama si lentile din plastic; Lentilele verzi filtreaza lumina albastra, ofera cel mai inalt contrast si acuitate vizuala foarte buna; Filtru de protectie: categoria 2 (vreme cu soare moderat); Latime lentila (mm): 53; Latime punte (mm): 17. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. POLAR. Ochelari de soare Polar Celine 13. Ochelari de soare cu rama din acetat si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. De asemenea, reduc oboseala ochilor. Se recomanda la condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 58 Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 70%. JOULES. Ochelari de soare Joules Aldeburgh JS7025 602. Ochelari de soare cu rama si lentile din plastic; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 56; Latime punte (mm): 17; Lungime brat (mm): 140 Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 70%. JOULES. Ochelari de soare Joules Cheltenham JS7018 689. Ochelari de soare cu rama si lentile din plastic; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 56; Latime punte (mm): 16; Lungime brat (mm): 140. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. TED BAKER. Ochelari de soare cu rama din otel inoxidabil si lentile din plastic; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 55; Latime punte (mm): 17; Lungime brat (mm): 140Ochelari de soare Ted Baker Willow 1412 001. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare găsiți LA ACEST LINK.