MENIU

Reduceri Elefant.ro de 75%. Cele mai bune oferte la genți de damă

În această perioadă, unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri în cadrul campaniei „Christmas in July”. Iată cele mai interesante oferte la genți de damă.

Întreaga listă de reduceri Elefant.ro la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 50%. MAYA. Geanta Ava. Produs fabricat in Italia; Geanta din piele naturala, cu bareta ajustabila; Are doua compartimente interioare si buzunar exterior; Inchidere cu sistem metalic; Inaltime (cm): 17; Lungime (cm): 20; Latime (cm): 7; Lungime bareta (cm): 131. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 75%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Cara. Produs fabricat in Italia; Geanta capitonata din piele, cu doua barete din piele si metal; Este impartita in doua compartimente; Are buzunare interioare; Sistem metalic de inchidere; Inaltime (cm): 18; Lungime (cm): 28; Latime (cm): 8; Greutate (g): 555. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Judy. Geanta plic din piele, cu o bareta detasabila si reglabila; Model cu pattern si un compartiment interior; Se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 19; Lungime (cm): 29; Greutate (g): 200. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 65%. MAYA. Geanta Lucrezia. Geanta din piele naturala, cu doua manere; Prevazuta cu bareta ajustabila, detasabila; Inchidere cu fermoar; Inaltime (cm): 26; Lungime (cm): 39; Latime (cm): 12; Lungime maner (cm): 48; Lungime bareta (cm): 100. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 61%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Alessandra. Geanta din piele, cu o bareta ajustabila; Are un singur compartiment, cu buzunare laterale; Geanta are sistem de inchidere metalic; Inaltime (cm): 13; Lungime (cm): 24; Latime (cm): 9; Lungime bareta (cm): 114. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Diana. Produs fabricat in Italia; Geanta din piele, cu bareta fixa; Are buzunare interioare si exterioare; Se inchide cu fermoar; Prevazuta cu accesoriu decorativ metalic; Inaltime (cm): 28. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 66%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Brenda. Produs fabricat in Italia; Geanta capitonata din piele, cu doua barete fixe; Un compartiment interior; Geanta se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 35; Lungime (cm): 40; Latime (cm): 17; Greutate (g): 900. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.