MENIU

Reduceri de 40% la deschiderea unui nou magazin online. Ce categorii de produse sunt vizate

Reduceri consistente chiar la deschiderea unui nou magazin online, in cadrul unei promotii maraton. Discounturile sunt chiar si de 40%.

Toate ofertele magazinului online stilpropriu.ro pot fi gasite AICI.

Un nou magazin online foarte important isi deschide portile si o face cu stil: reduceri de 40% pentru toate categoriile de produse de pe stilpropriu.ro. 

Va prezentam si noi, mai jos, principalele categorii de produse pe care le comercializeaza noul magazin online stilpropriu.ro, dar si ofertele care ni s-au parut cele mai atragatoare in acest moment.

Acest nou magazin online este un proiect marca Realitatea.net.

StilPropriu.ro – Ceasuri de dama si barbatesti

Reduceri de 40% pentru ceasuri deosebite atat de dama cat si barbatesti. Gasiti modele disponibile incepand de la doar 53 de lei, dar si modele de lux, de la branduri renumite, cu discounturi de 40%.

Ceasul de dama Just Cavalli este potrivit pentru persoanele care adora sa fie la curent cu ultimele tendinte din moda si accesorii. Bratara ceasului este din piele, ceasul are o impermeabilitate  pana la o presiune de 3atm, iar mai multe poze, detalii si pretul le gasiti AICI.

Ceasul de barbati pe care il recomandam din aceasta categorie este un model Kenneth Cole IKC1632 de 53mm. Ceasul are reducere de pret de 40%, beneficiaza de gadantie de la fabricant, este un ceas cinetic si are bratara din piele ce se inchide cu catarama. Toate detaliile le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Parfumuri si cosmetice

O multime de oferte foarte avantajoase sunt disponibile si in categoria de parfumuri si cosmetice. La fel ca si in cazul categoriei anterioare, sunt disponibile si aici o multime de oferte atat pentru dame cat si pentru barbati.

In primul rand, doamnele si domnisoarele ar putea fi foarte interesate de preturile cu reduceri de 40% pentru eyelinere si creioane pentru ochi, farduri de ploape sau de obraz, truse de machiaj, pudre, rimel, rujuri, glossuri si multe altele. Pentru barbati e disponibila o gama diversificata de aftershave-uri si lotiuni, creme hidratante si nutritive, spume de ras si geluri.

Nu in ultimul rand, tot in aceasta categorie de produse gasiti o multime de parfumuri renumite si de foarte buna calitate, pentru ambele sexe.

Toate ofertele pot fi gasite AICI.

StilPropriu.ro – Moda si accesorii

Daca sunteti o persoana atenta la accesoriile pe care le poarta si ce doreste sa fie mereu la moda si in tendinte, magazinul online StilPropriu.ro are o oferta foarte buna in aceste zile, cu reduceri de 40% pentru o multime de ochelari de soare, palarii si esarfe dar si umbrele, plus bijuterii de buna calitate: de la bratari, cerceri, coliere si inele, pana la ceasuri de mana sau chiar genti. Pe toate le puteti vedea AICI.

StilPropriu.ro – Sport si Fitness

O alta categorie de produse vizata de reducerile de 40% de pe magazinul online StilPropriu.ro este cea de Sport si Fitness. Aceasta categorie include o multime de aparate de antrenament pentru a va mentine in forma si pentru a lucra la trupul suplu pe care vreti sa-l expuneti la vara cand veti merge la piscina sau la mare.

Mai sunt disponibile si o multime de oferte pentu centuri vibratoare si electrosimulatoare, excelente pentru mentinerea in forma si pentru sanatatea dumneavoastra, dar sunt disponibile si o serie de reduceri pentru haine, accesorii si tehnologie purtabila in timpul activitatilor sportive.

Pe toate le puteti vedea AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
stilpropriu.ro