MENIU

Reduceri ca de Black Friday la electrocasnice pentru bucătărie

Cei care sunt în căutarea unor electrocasnice pentru bucătărie pot studia oferta Cel.ro din această perioadă. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte la hote, cuptoare și plite încorporabile. 

Reducere 550 de lei. Cuptor incorporabil Gorenje. Pentru acei oameni care doresc să prepare acasă pâine, lasagna, tarte sau alte feluri de mâncare similare, am creat o tavă specială, adâncă de 5 cm. Tava este emailată cu email EcoClean, pentru a putea fi mai usor curătată cu apă de la robinet, fără a mai utiliza produse chimice de curătare. În plus, peretii cuptorului nu se vor mai murdări asa usor, deoarece marginile tăvii sunt usor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grăsime. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la cuptoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 180 de lei. Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462 Electric 65L Grill Timer Clasa A Inox. Putere 3100W, ușă cu trei straturi, ventilator cu convecție. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la cuptoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 33%. Hota Gorenje BHP623E10X Putere de absorbtie 328 mc-h 1 motor Inox. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri hote găsiți LA ACEST LINK

Reducere 19%. Hota telescopica Hansa OTS625IH. Întreaga listă de hote de la Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 27%. Plita incorporabila Hansa BHGI63112035 Gaz 4 Arzatoare Negru. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la plite găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 320 de lei. Plita incorporabila Gorenje GW6N41IX Gaz 4 Arzatoare Aprindere electrica Inox. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la plite găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 36%. Plita incorporabila Hansa BHGI64018 Gaz 4 Arzatoare Aprindere electrica Inox. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la plite găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 40%. Plita incorporabila Samus PS645GXS Gaz 4 arzatoare Aprindere electrica Inox. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la plite găsiți LA ACEST LINK.