MENIU

Recuperarea tezaurului - o problemă importantă și foarte importantă pentru 84,7% dintre români

Recuperarea tezaurului - o problemă importantă și foarte importantă pentru 84,7% dintre români

Recuperarea tezaurului din Rusia prezintă interes pentru majoritatea românilor, 84,7% considerând că este o problemă "importantă" și "foarte importantă", după cum relevă un sondaj realizat de INSCOP Research.

Potrivit sursei citate, 56,9% dintre români consideră recuperarea tezaurului din Rusia o problemă 'foarte importantă', iar 27,8% — 'importantă'. În același timp, 11,1% văd recuperarea tezaurului ca pe o problemă 'puțin importantă' și 'foarte puțin importantă', iar 4,1% au ales varianta 'nu știu/nu răspund', scrie Agerpres.

"Evident, în contextul crizei economice, cei mai mulți români au căpătat interes față de chestiunea tezaurului românesc trimis la Moscova", se evidențiază în documentul citat, scrie Agerpres.

Sondajul a fost realizat de INSCOP Research, la comanda cotidianului 'Adevărul', în perioada 7 — 14 noiembrie 2013. Volumul eșantionului a fost de 1.055 persoane și este reprezentativ pentru populația României de 18 ani și peste 18 ani. Eroarea maximă admisă a datelor este de ą 3%, la un grad de încredere de 95%, eșantionul fiind de tip multi-stratificat, probabilistic.

Mai multe articole despre:
recuperare sondaj tezaur